reklama
chocolate
Zaangażowana w BB
chocolate
Zaangażowana w BB
chocolate
Zaangażowana w BB
rzeczy do spzredania;
krzesełko chicco 15euro; stolik+stolek do prac plastycznych 10euro; fotelik samochodowy GRACO NOWY 30euro grupa 2 ,15-36kg.;
fotelik samochodowy z budka od narodzin do 9 miesiecy!! 15 euro;
maszyna praktycznie nowa 45 euro;
nosidło czekoladowo-rozowe stan idealny 25 euro;
chodzik chicco dj stan idealny 30euro;
jesli ktos jest zainteresowany prosze pisac tu na forum,zeby bylo widaomo kto pierwszy do danej rzeczy
krzesełko chicco 15euro; stolik+stolek do prac plastycznych 10euro; fotelik samochodowy GRACO NOWY 30euro grupa 2 ,15-36kg.;
fotelik samochodowy z budka od narodzin do 9 miesiecy!! 15 euro;
maszyna praktycznie nowa 45 euro;
nosidło czekoladowo-rozowe stan idealny 25 euro;
chodzik chicco dj stan idealny 30euro;
jesli ktos jest zainteresowany prosze pisac tu na forum,zeby bylo widaomo kto pierwszy do danej rzeczy
chocolate jestem zainteresowana łóżeczkiem, z tym, że mogę przyjechać do Ciebie w następny weekend, jeśli jeszcze będzie dostępne to daj mi znać proszę, obejrzę jeszcze fotelik samochodowy dla większego dziecka bo też mam w planach kupić z tej grupy
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
:-)chocolate ja chciałabym stolik , ale napisz skąd jesteś
chocolate
Zaangażowana w BB
jestem z Tuam co.galway
Amelia2008
Fanka BB :)
sprzedam wozek chicco 3w1 uzywany ,gondola,spacerowka,i fotelik,do teg jeszcze dam torbe na wozek i folie przeciw deszczowa.
Mam takze sterylizator avent do butelek ,i podgrzewacz do butelek avent
oraz brudownik na pieluchy tommy tippe
nadal aktualne
asia nicola
Zaciekawiona BB
sprzedam fotelik samochodowy 0-18kg wiecej na priv
reklama
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
przypominam ,ze nadal aktualny jest wozek do sprzedazy gracco quatro the lux podaje przykladowy link( wszystko w zestawie:wozek,baza do samochodu,fotelik,spiworek na zime i ochronka na nozki) kolor bezowy CENA 120 EURO
GRACO Quattro Tour Delux + Logico S + baza + folia (1084685607) - Aukcje internetowe Allegro
kopacz 15 euro
hustawka z melodyjkami i lezaczkiem z wibracjami 60 euro
GRACO Quattro Tour Delux + Logico S + baza + folia (1084685607) - Aukcje internetowe Allegro
kopacz 15 euro
hustawka z melodyjkami i lezaczkiem z wibracjami 60 euro
Ostatnia edycja:
Podziel się: