reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

Znajomym sie popsul dekoder i chyba maja pilota musiala bym zapytac,no ale Ty z Galway jestes:rofl2:
ewelcia86 prosze zapytaj sie !!! Ja dokladnie jestem z clifden ale mozna by bylo sie dogadac i jakos przez poczte wyslac a ja moge naleznosc przez bank lub tez przez czek pocztowy wyslac. Chyba ze po swietach bede w galway wiec nie bedzie problemy ;) Moj dekoder to echostar DVR-747 pozdrawiam

witam!ja moge oddac w pelni sprawny pilot do dekodera polsatu.jedyny problem...jestem z limerick.pozdrawiam.

Witam! Dzieki bardzooo moze jakos dogadamy sie przez poczte hmm..w zaleznosci jaki ten pilot jest ja mam dekoder o nr DVR-747. Tylko pisz co za niego chcesz :yes::yes:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ewelcia86 prosze zapytaj sie !!! Ja dokladnie jestem z clifden ale mozna by bylo sie dogadac i jakos przez poczte wyslac a ja moge naleznosc przez bank lub tez przez czek pocztowy wyslac. Chyba ze po swietach bede w galway wiec nie bedzie problemy ;) Moj dekoder to echostar DVR-747 pozdrawiam

Witam! Dzieki bardzooo moze jakos dogadamy sie przez poczte hmm..w zaleznosci jaki ten pilot jest ja mam dekoder o nr DVR-747. Tylko pisz co za niego chcesz :yes::yes:

witam!nie wyglupiaj sie my nic nie chcemy za pilota!tylko musze mezusia zapytac dokladnie jaki to model??!i spoko mozesz pisac na priv

a i dziewczynki wesolych swiat!!

Na sprzedaz:
- fotelik graco junior-stan bdb- cena 30euro
-wozek - stan bdb (gondola, torba, folia przeciwdeszczowa, oslony na wozek z gondola/spacerowke)-na amortyzatorach, gumowe,pompowane kola,ruchoma raczka- cena 100euro (do negocjacji)

Załączniki

• PIC_7279.jpg
    PIC_7279.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 62
  • PIC_7306.jpg
    PIC_7306.jpg
    29,8 KB · Wyświetleń: 73
Ostatnia edycja:
Sprzedam jeżdzik-bujak. po naciśnięciu na uszko konik wydaje odgłosy typowo końskie:-D niestety drugie uszko gdzie była piosenka przestało działać, rusza jeszcze pyszczkiem bardzo fajna zabawka 15 euro
Plush Rocking Horse – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores

Jeździk samochód z różnym efektami dźwiękowymi a także świetlnymi kolor czerwono-ciemnoszary w pełni sprawny 8euro (zdjęcie poniżej)
Jeżdzik samochód bez rzadnych efektów specjalnych w kolorze niebieskim oddam za free :tak:

Załączniki

• czerwony5.jpg
    czerwony5.jpg
    37 KB · Wyświetleń: 50
Szukam domu dla mojego psiaka.Rasa Border Collie. Dino ma 10 miesięcy uwielbia pieszczoty i jest pełen energii od szczeniaka chowany z 2 letnim chłopcem. Niestety nie możemy go zatrzymać jeżeli któraś z mam jest zainteresowana lub zna kogoś kto szuka pupila proszę dajcie znać ostatnią rzeczą jaką bym chciała zrobić jest oddanie go do schroniska :-(
Edit: Piesek pójdzie do farmera w Sligo za dnia będzie ganiał owce a wieczorki i noce będzie spędzał w domku :-)

Załączniki

• Dino.jpg
    Dino.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 56
Ostatnia edycja:
Ciao:-)

Do sprzedania dwa poncha z T[B]OY STORY[/B]- to takie jakby reczniki z kapturami. Zalaczam fotki co by bylo woadomo o co chodzi;-) 5e- sztuka. NOWE!

Załączniki

• poncho.jpg
    poncho.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 51
  • poncho2.jpg
    poncho2.jpg
    38,1 KB · Wyświetleń: 83
reklama
Mam na sprzedanie:

1. Wózek podwójny GRACO QUATTRO DUO, w którym możliwy jest montaż dwóch fotelików dla niemowląt.Wózek dla dzieci po roku lub bliźniąt.W komplecie 2 ochraniacze na nóżki i folia GRACO.Stan idealny.Cena 200 e

2. Wózek głęboki CHICCO z folią przeciwdeszczową za 20 e

3. Odzież ciążową: spodnie ciążowe H&M MAMA rozm. 46 (rozmiar jest trochę zawyżony), bluzkę ciążową z rękawem 3/4 wiązaną z tyłu oraz elegancki komplet ciążowy: tunika ze spodniami.Cena 30 euro za wszystko.

4. Nosidełko – fotelik samochodowy 0-13 kg GRACO z bazą do samochodu.Stan bdb.Cena 25 e

5. Kołyskę z materacem i 3 prześcieradłami.Stan idealny .Cena 60 e

6. Buciki profilowane firmy EMEL (rozm.20 i 22- od góry na zdjęciu), białe buciki NIKE rozm.22, ocieplane buciki GUFO rozm.21(czarno-białe) i 22 (czarno-żółte).Stan bucików bdb.Cena 35 e

7. Dużą wanienkę z serii Winnie the pooh-z Kubusiem Puchatkiem, kolor niebieski, stan bdb.Cena 10 e

Tel 0863582854, GG 2519696

Załączniki

• SL271079.jpg
    SL271079.jpg
    27 KB · Wyświetleń: 47
  • SL271067..jpg
    SL271067..jpg
    27,2 KB · Wyświetleń: 69
  • SL271092.jpg
    SL271092.jpg
    34 KB · Wyświetleń: 51
  • SL270297.jpg