sprzedam takie o to rzeczy jak na zdjeciach :kosmetyki anew nowe z avonu calosc 15euro plus przesylka. lego duplo kubus puchatek plus klocki i ludziki cena do uzg. ...stan idealny,aparat little takes uzywany w dobrym stanie jezeli chodzi o wyglad ale dziala bez problemu.cena 5.50e z przesylka, bransoletka shamballa nowa 6.50e z przesylka. naszyjniki kazdy po 2.50e z przesylka.chetne prosze o kontakt na priv. jutro dodam wiecej rzeczy jakie mam .
reklama
agata.78
mama trojga
agata.78
mama trojga
Sprzedam:
Delonghi EN520.R Nespresso Lattissima+Coffee Maker. Zestaw zawiera: ekspres do kawy na kapsułki, 4 szklanki do latte+4 łyżeczki do latte, pojemnik na kapsułki (cube) oraz 13-częściowy zestaw do lungo . Ekspres robi 4 rodzaje kawy: lungo, espresso, latte macchiato, cappuccino. Stan ekspresu idealny, używany przez niecały rok. Cena za zestaw 250e
Delonghi EN520.R Nespresso Lattissima+Coffee Maker. Zestaw zawiera: ekspres do kawy na kapsułki, 4 szklanki do latte+4 łyżeczki do latte, pojemnik na kapsułki (cube) oraz 13-częściowy zestaw do lungo . Ekspres robi 4 rodzaje kawy: lungo, espresso, latte macchiato, cappuccino. Stan ekspresu idealny, używany przez niecały rok. Cena za zestaw 250e
Załączniki
wiesienka123
mama Asi
Mam na sprzedaż troche ciuszkow wiecej na
http://www.adverts.ie/myadverts/active
oraz kołdrę (135x95) + 2 zmiany pościeli( poduszka 55x40) cena 10€
http://www.adverts.ie/myadverts/active
oraz kołdrę (135x95) + 2 zmiany pościeli( poduszka 55x40) cena 10€
Załączniki
agata.78
mama trojga
agata.78
mama trojga
Sprzedam 2 książki: Dr Pierre Dukan: "Metoda doktora Dukana. Nowa książka autora: "Nie potrafię schudnąć""
oraz "Język dwulatka" Tracy Hogg, Melinda Blau. Każda książka 6e
DUKAN ZAREZERWOWANY
oraz "Język dwulatka" Tracy Hogg, Melinda Blau. Każda książka 6e
DUKAN ZAREZERWOWANY
Załączniki
Ostatnia edycja:
Komu błyskotki komu? ;-) U mnie na stronie troszkę nowości, zapraszam do przeglądniecia. Tania ręcznie wykonana biżuteria, zapraszam na fb Trinkets | Facebook i stronkę Trinkets Jewellery
reklama
wiolcik21
Zaciekawiona BB
Konsola ps2 slim +akcesoria(2 pady bezprzewodowe,karta pamięci,20gier widocznych na zdjęciu,oraz kierownica do konsoli)Stan oceniam na bardzo dobry .Działa idealnie.Cena 80e
Załączniki
Ostatnia edycja:
Podziel się: