reklama
wiolcik21
Zaciekawiona BB
wiolcik21
Zaciekawiona BB
Roweryk jest w Bardzo dobrym stanie(tylko po 1 dziecku)Jest bardzo funkcjonalny.Kolor-cały zielony.Polecam.Sprzedaje ponieważ nasza córeczka juz z niego wyrosła.cena 50e Smart Trike Dream Green – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores
SPRZEDANY
SPRZEDANY
Załączniki
Ostatnia edycja:
sprzedam kilka rzeczy ceny do uzgodnienia
ciuszki dla dziewczynki 9-12,12-18,18-24 ok 140szt
ciuszki dla dziewczynki 9-12,12-18,18-24 ok 140szt
Załączniki
Sprzedam pilnie NINTENDO 3DS. NOWE, ZAPAKOWANE, NIEOTWIERANE. Kupione w SMYTHS na prezent urodzinowy, niestety solenizant zamienił zadanie i uparł się na xbox ((. Dołączam rachunek, gwarancja 1 rok. Nintendo jest w kolorze aqua blue, ale jeśli ktoś potrzebuje inny kolor : pink, red, white lub black to mogę w Smyths wymienić. W zestawie są dołączone 2 gry. Zapłaciłam 179,99 euro, sprzedam 169 euro. Kontakt: 0877909982 Agnieszka (Galway).
Takie jak tu:
http://www.toys.ie/Nintendo-3DS-Aqu...essionID=abc2adfd-152a-4e90-87b9-39ee62f2bf61
Takie jak tu:
http://www.toys.ie/Nintendo-3DS-Aqu...essionID=abc2adfd-152a-4e90-87b9-39ee62f2bf61
Ostatnia edycja:
KasiaGot
Zaangażowana w BB
Zapraszam do zakupów robionych przeze mnie czapeczek, kocyków itp.
Buy and Sell in Ireland | Adverts.ie
sprzedam taki o to rzeczy:
ciuszki dla dziewczynki od 0mc - 3lat
wyparzacz do butelek
mata edukacyjna rozowa dla maluszka jak nowa
lozeczko drewniane wraz z materacem i kompletami poscieli
bramki na schodzy lindam
zabawki rozne
rowerek na 3 kolkach kolorki uniwersalne
torbe na wozek antler niebieska w idealnym stanie
i wiele innych rzeczy
malutka czesc tego co mam mozecie ogladnac na moim profilu na adverts.ie
zdjecia wysyłam dla zainteresowanych na email..jest tego bardzo duzo i nie ukrywam zalezy mi na czasie aby jak najszybciej i jak najwiecej sprzedac poniewaz mam juz malo miejsca hehe...dlatego tez na pewno ceny nie beda duze
oraz poszukuje naklejek tesco alessi.
dmoisse2a@op.pl ,
ciuszki dla dziewczynki od 0mc - 3lat
wyparzacz do butelek
mata edukacyjna rozowa dla maluszka jak nowa
lozeczko drewniane wraz z materacem i kompletami poscieli
bramki na schodzy lindam
zabawki rozne
rowerek na 3 kolkach kolorki uniwersalne
torbe na wozek antler niebieska w idealnym stanie
i wiele innych rzeczy
malutka czesc tego co mam mozecie ogladnac na moim profilu na adverts.ie
zdjecia wysyłam dla zainteresowanych na email..jest tego bardzo duzo i nie ukrywam zalezy mi na czasie aby jak najszybciej i jak najwiecej sprzedac poniewaz mam juz malo miejsca hehe...dlatego tez na pewno ceny nie beda duze
oraz poszukuje naklejek tesco alessi.
dmoisse2a@op.pl ,
Ostatnia edycja:
jola990
Zaciekawiona BB
jola990
Zaciekawiona BB
sprzedam ubranka dla chłopca 0-6 monad 140 szt.,w tym body krotki i dlugi rekawek,bluzeczki,polarki cieple,spodnie,pajacyki,sweterki,kurteczki ,ogrodniczki,2x kombinezony zimowe,ubrania sa jesienno zimowe, oraz 1 spiworek.Do tego dorzucam czapeczki,skarpetki,niedrapki,rajstopki,4 reczniki z kapturkiem,kocyk,itp, 2 wielkie kartony; cena 80 e bez neg.,0870688280 ,fotki na meila,
co.limerick
co.limerick
reklama
Dziewczyny jeśli korzystacie z FB to polubiając stronkę mojej biżu mozna wygrać naszyjnik z Jeżykiem ze Szkła Weneckiego Trinkets | Facebook
Zapraszam serdecznie
Zapraszam serdecznie
Załączniki
Podziel się: