reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

reklama
kurcze gastone już od dawna śledze twój wózek, bardzo mi się podoba, coś takiego chciałam kupić, tylko jak ja mam powiedzieć mężolowi że chce czwarty wózek:dry::dry::dry:

hahah tak jak ja mojemu powiedzialam:-D:-D:-D A po paru miesiacach stwierdzil ze nie poprzestane na 4 :-D:-D:-D znaczy dostalam przyzwolenie na 5, wiec czekam az najpierw sie dziecko pojawi hih
Skus sie kobito na moj wozek, tym bardziej ze moesz go obejrzec na zywo bo daleko d mnie nie masz:-D Albo odluz sobie z zaskorniakow (jak dla ciebie 60 euro moze byc bo na mijescu jestes )i powiedz ze dostalas od koleznaki hihihi Trzeba kombinowac!

Ostatnia edycja:
hahah tak jak ja mojemu powiedzialam:-D:-D:-D A po paru miesiacach stwierdzil ze nie poprzestane na 4 :-D:-D:-D znaczy dostalam przyzwolenie na 5, wiec czekam az najpierw sie dziecko pojawi hih
Skus sie kobito na moj wozek, tym bardziej ze moesz go obejrzec na zywo bo daleko d mnie nie masz:-D Albo odluz sobie z zaskorniakow (jak dla ciebie 60 euro moze byc bo na mijescu jestes )i powiedz ze dostalas od koleznaki hihihi Trzeba kombinowac!
hahaha... tu nie chodzi o kase, ale o gadanie przez miesiac;-);-);-), mam spacerówke po Majce, ale taką gdzie plecki tylko raz się uchylają, , bliżniaka to nadal będę potrzebować, przydał by mi się taki pojedyńczy leki[ hyba jest lekki:confused:jak ide na plaże czy z Majką pospacerować. Mam po małej britaxa- hyba rozum mi odjeło jak kupowałam ten czołg, nie mam siły go tachać do samochodu, a i sprawa najważniejsza ,- ja kocham zmieniać pojazdy;-):-D;-), a i muszę się przyznać że wczoraj trafiłam na wątek o quinim, no i serducho tyka, oj tyka:-D:-D:-D:-D

hih oj tyka tyka hih Quinny to moja mislosc iih Na szczescie spelniona...A wozek, no coz bardzolekki w prowadzeniu, az bylam zdziwiona.Nie wiem czy wiesz jak wyglada bebe confort lola, to wozek o tej samej konstrukcji. A do noszenia nie jest niestety lekki..10 kiloskow wazy..

hih oj tyka tyka hih Quinny to moja mislosc iih Na szczescie spelniona...A wozek, no coz bardzolekki w prowadzeniu, az bylam zdziwiona.Nie wiem czy wiesz jak wyglada bebe confort lola, to wozek o tej samej konstrukcji. A do noszenia nie jest niestety lekki..10 kiloskow wazy..
no właśnie lole miałam kupić, juz dla Maji, ale licho podkusiło tego Britaxa wózek wielofunkcyjny BRITAX VOYAGA ULTRA (671537315) - Aukcje internetowe Allegro. Potem jak zmieniałam Majce na spacerówke to spodobał mi się taki Świat Dziecka : Wózki : Britax : Verve limonkaa potem to robiłam juz czwarty test i pcham bliżniaka, ale czasmi potrzebuje coś lekkiego, ale ładnego i z rozkładanymi pleckami bo Maxiol jeszcze malutki

no właśnie lole miałam kupić, juz dla Maji, ale licho podkusiło tego Britaxa wózek wielofunkcyjny BRITAX VOYAGA ULTRA (671537315) - Aukcje internetowe Allegro. Potem jak zmieniałam Majce na spacerówke to spodobał mi się taki Świat Dziecka : Wózki : Britax : Verve limonkaa potem to robiłam juz czwarty test i pcham bliżniaka, ale czasmi potrzebuje coś lekkiego, ale ładnego i z rozkładanymi pleckami bo Maxiol jeszcze malutki

taka spacerowke chce kupic.kkupilas ja w polsce czy tutaj???a moze ty chcialabys sprzedac:-Dpozdro kobietki

hhmm. to o którym wozie mówisz:confused:bo sama się juz zamotałam. Britaxa to mogę oddać już dziś, ale ten zielony to w tej chwili pożyczyłam koleżance, bo jej wozik poległ, ale jak by co ......
TAK chodzi mi o ta limonke:-)my szukalismy w limerick jakiegos fajnego wozka ale jak jakis wpadl w oko to byl strasznie drogi a mamy gracco i kupilismy go przed promocja za 400 euro teraz chce 100 ale nie ma chetnych.jesli ten twoj jest w dobrym stanie to chetnie go odkupie...bo szukamy czegos podobnego.

reklama
Mikimauro a jak nie ty moe wlasnie masz jakas kolezanke? Kurcze szukam domu do wynajecia i nie chce mi sie przeprowadzac z tyloma wozkmi.chociaz jednego sie bym chciala pozbyc...a to naprawde dobry wozek jest, z reka na sercu mowie.Zwlaszcza do spania dla dziecka.Moj Max niechcial spac w kojcu tylko w tym wozku spal bo taki wygodny.On jest gleboki i mocno zabudowny wec tez fanie dziecko spi na dworze nawet jak zimno jest.

Do góry