reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

Na sprzedaż
Wózek głęboki x-lander 50e DSCF9769.jpgjeśli ktos chce mogę dołożyć"wkład"na spacerówkę
skoczek dla starszego dziecka-bart simpson wydaje śmieszne dźwieki 10eDSCF9776.jpg
zabawka zyrafka-wydaje dźwięki jak się wrzuci piłeczkę 10eDSCF9777.jpg
skoczek do zamontowania na drzwi 12eDSCF9778.jpg
motorek na akumulatorek-uzywany przede wszystkim w domku,ale mozna i na zewnątrz 40eDSCF9779.jpg
rowerek trzykołowy z bagazniczkiem,plecaczkiem 15eDSCF9782.jpg
psp z 7ma grami w pudełku,z papierami,kablami 100eDSCF9634.jpg
łóżeczko-3 poziomy materacyka,2 wyjmowane szczebelki,firmy drewex,materacyk,komplet poscielki jak na fotce 60eDSCF9789.jpg
wielki wór(właściwie3)wielkich maskotek+dorzucam mniejsze(kolejny worek)30eDSCF9795.jpg
podstawka przykrecana do wózka-gdy starsze dziecko nie chętnie chodzi(fajna sprawa i wielka frajda dla dziecka!!!) 10eDSCF9784.jpg

reklama
Do BetiARO lub beti2223, bo chyba masz 2 konta na forum (co de facto jest łamaniem regulaminu tego forum!): prosiłam o usunięcie prywatnych postów na forum ogólnym, bo już "chyba nie masz problemów z wysłaniem do mnie PW", ale niestety chyba nie przeczytałaś wiadomości ode mnie, tak?

gorąco polecam www.bebeorganico.pl - ekologiczne produkty dla niemowląt, dzieci i ich dzielnych mam:)

Po pierwsze to forum mam z Irlandii
Po drugie jest specjalny dział ogłoszeń,w którym można się reklamować
Po trzecie reklamowanie się w innych działach niż w/w (ogłoszenia) skutkuje opłatą za reklamę.
Dla ułatwienia podaję link:
Giełda

reklama
Sprzedam PRZEWIJAK COSATTO dla dzidziusia-przewijak jest bez wanienki,tak go kupiłam,cena 40 euro
moge dorzucic wanienke,zabke czy tez siedzisko do kapieli za free,badz te wszystkie rzeczy

,co.limerick,0870688280

100_4055.jpg100_4058.jpgZdj¦Öcie2150.jpgZdj¦Öcie2146.jpg

Do góry