reklama
jola990
Zaciekawiona BB
sprzedam ubranka dla chłopca 0-6 m:140 sztuk|(samych ubranek),w tym body krotki i dlugi rekawek,bluzeczki,polarki cieple,spodnie,pajacyki,sweterki,kurteczki ,ogrodniczki,2x kombinezony zimowe,ubrania sa jesienno zimowe,( w tym sa 3 koszulki z krotkim rekawkiem), oraz 1 spiworek.Do tego dorzucam czapeczki,skarpetki,niedrapki,rajstopki,reczniki z kapturkiem,kocyk,moge dorzucic do tego za free:siedzonko do kapieli ,zabkę do kapieli czy wanienkę,poprostu zabiera mi to miejsce: cena 80 e bez neg. ,odbiór kolo kilmallock,0870688280 ,fotki na meila
stokrotka31
Zaciekawiona BB
Sprzedam:
1. niania automatyczna 20e
2. przewijak 20e (stan oceniam na dobry jednak widac slady uzytkowania na materacu, ktory trzeba byloby wymienic-mozna bez problemu dostac w smythcie)
3. stroj pajaka 8e (rozmiar z metki to one size \ moj syn mial 3 lata)
4. stroj dynia 1-3 lat 5e
1. niania automatyczna 20e
2. przewijak 20e (stan oceniam na dobry jednak widac slady uzytkowania na materacu, ktory trzeba byloby wymienic-mozna bez problemu dostac w smythcie)
3. stroj pajaka 8e (rozmiar z metki to one size \ moj syn mial 3 lata)
4. stroj dynia 1-3 lat 5e
Załączniki
Ostatnia edycja:
poszukuje naklejek tesco alessi na sztucce jezeli ktoras z Was dziewczyny nie zbiera a ma moze jakos bysmy sie dogadaly piszcie na email: dmoisse2a@op.pl bo naprawde nie zawsze jestem na babyboom
nowe artykuly dla dzieciaczkow. zapraszamy do obejrzenia stronki. moze ktos cos wybierze? prowadzimy sprzedaz wysylkowa, mozliwy takze dowoz osobisty lub odbior (Galway, Dublin, Kilcock, Enfield, Maynooth, Leixlip, Lucan, Celbridge).
Boboboomie | Facebook
Boboboomie | Facebook
Ostatnia edycja:
AsienkaM1986
mama Zuzi
Oddam:
Kurteczka: Mothercare rozmiar Newbaby, noszona pare razy przez moją Zuzie
Kombinezon: H&M rozmiar 0-2m Zuzia miała go na sobie tylko raz. (bo był na nią za duży)
Kurteczka: Mothercare rozmiar Newbaby, noszona pare razy przez moją Zuzie
Kombinezon: H&M rozmiar 0-2m Zuzia miała go na sobie tylko raz. (bo był na nią za duży)
barmanka79
Deus Dona Me Vi
Mam do sprzedania lek PARLODEL na wstrzymanie laktacji.
reklama
Podziel się: