reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

Sprzedam 2 foteliki samochodowe:
1. 0-13kg -30e
2. 0-13kg - 25e
3. Chuśtawka 0-13kg - 25e
4. Mata -15e
Wszystko w idealnym stanie

fotelik 0-9kg.jpgfotelik graco.jpgmata.jpgchuśtawka.jpg
Sprzedam tabletki OVRANETTE za 15 e​
POLSKIE WYPIEKI TORTY na różne okazje, CIASTA z owocami i kremem, KOLACZE czyli serniki, makowiec i jabłecznik I NIE TYLKO​
Zainteresowanych na pw

reklama
mam o to takie rzeczy na sprzedaz:juicy torebka duza... stan dobry + , zolta torebeczka stan idealny , lv torebrczka stan idealny...ceny na prywatne lub na emaila mam tez wiecej rzeczy na sprzedaz takich jak lozeczko drewniane, ubranka dla dziewczynki, siedzonko do karmienia, duzo zabawek dla dziewczynki, kosmetyki nowe z avonu. duzo torebek lv, juicy,guess i inne, portfele nowe i uzywane. zainteresowanych prosze o kontakt na email: dmoisse2a@op.pl
j1.jpga1.jpglvv1.jpg

Sprzedam:NOWA BLUZE NA DZIEWCZYNKE FIRMY NICK 6MIESIECY, SZLAFROCZEK BEZ PASECZKA Z KUBUSIA PUCHATKA (6-12MC ) STAN IDEALNY ,TOREBKE ORGINALNA GUESS NIE ZA WIELKA STAN IDEALNY.
CENY DO UZGODNIENIA, PODAJE NA PRTYWATNE LUB EMAIL: dmoisse2a@op.pl

n1.jpgn3.jpgw1.jpgw2.jpgw3.jpggu1.jpggu2.jpggu3.jpggu4.jpg

Mam do sprzedania garniturek do chrztu,rozmiar 80:tak:Tj.dla chłopca około 9 miesięcy:tak:Stan idealny,założony tylko raz przez mojego Matta:tak:W skład kompletu wchodzą: marynarka na podszewce, spodnie, kamizelka, satynowa koszula wizytowa, krawacik oraz czapeczka z daszkiem. Malec w komplecie wygląda wyjątkowo elegancko. Dodam za darmo buciki,takie jak na fotkach:tak:...Nie posiadam płaszczyka...
Cena:35 E,do negocjacji
:tak:
3934.jpg

I jeszcze:

-Laktator ręczny Avent-10E
2345.jpg

Poza tym mam dwa wielki wory ubranek dla chłopca od 3 do 9 miesięcy..Jest tam wszystko:bodziaki,skarpetki,buciki,pajacyki,spodnie,spodnie dresowe,bluzeczki,kurtki,czapki,rękawiczki...Cena do uzgodnienia,na pewno niedrogo;-):-DMożna przyjechac i przeszperac:-D

Sprzedam ubranka dla dziewczynki i uniwersalne 0-6 mieniecey, w bardzo dobrym stanie, niektore nowe lub zalozone raz (body dlugi i krotki rekaw, bluzeczki, pajace, kabinezon, spodenki, sukienki, czapeczki). Od 50 centow za sztuke.

witam mamy.mam pare rzeczy do sprzedania
DSC06250.jpgDSC06345.jpgDSC06398.jpgDSC06399.jpg
lampka do chłopięcego pokoju(nowa)cena 18e (cena w woodies 32e)
wózek mamas and papas 25e
rowerek dla malucha 5e
rowerek dla dziewczynki 18e
DSC06363.jpgDSC06364.jpgDSC06366.jpgDSC06368.jpgDSC06370.jpgDSC06390.jpg
tshirt Tommy Hilfiger (rozm 92)-5euro
koszula Timberland (rozm 98) 10e
koszula szara-nowa z metką(rozm 92)-5e
Domek(brakuje jednego połączenia rurek)-5 e

w razie pytań piszcie bezpośrednio na nn.migda@gmail.com

Sprzedam fotelik samochodowy Britax King TS Plus, 9-18kg (9miesiecy - 4lata), taki jak na fotce poniżej.
Oczywiście fotelik nie uczestniczył w żadnym wypadku/zderzeniu.

2uo5taf.jpg

reklama
Do góry