reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

Passat 2001 nowe nct 6.2013 oleje i filtry wymieniowe przy 130 tys aktualny przebieg 132 tys stan dobry samochod zadbany pojemnosc silnika 2.0 benzyna 0894526923 na sprzedaz lub na zamiane wiecej informacji na priv cena 1700e

8aa.jpg2a.jpg3a.jpg2a.jpg

reklama
Chętnie odsprzedam 3 ksiażki
DIETA PIERRE DUKAN (PRZEPISY DLA POLAKÓW)
Doskonały zestaw dla osob na DIECIE DUKANA
rewelacyjne przepisy ,mase porad

DSC01530A.jpg
Cena za 3 sztuki 15 e lub każda 5 e

witajcie mam takie rzeczy do sprzedania: zagladnijcie na stronke: Buy and Sell in Ireland | Adverts.ie ceny do negocjacji:) jedynie nie sprzedaje gry na ds cooking mama bo czekam na pieniazki. a tak wszystko aktualne...mam tez duzo wiecej rzeczy zabawek dla dziewczynki, bajek, ciuszkow lozeczko drewniane, bizuterie, duzo torebek, sterylizator do butelek nowy uzyty tylko jeden raz. :) chetnych prosze o kontakt na prywatne lub email: dmoisse2a@op.pl

sprzedam takie o to rzeczy: kosmetyki anew oczywiscie wszystkie nowiutenkie torebki juicy couture i jedna lv ,swiecznik na ten moment to tyle jak porobie zdjecia to pewnie wystawie wiecej rzeczy ceny do uzgodnienia wiecej zdjec moge wyslac na zyczenie na emaila:) piszcie na priv ale bardziej mi odpowiada email: dmoisse2a@op.pl
anew.jpglv1.jpgf1.jpgj1.jpgśw1.jpgjc1.jpgi1.jpgj1.jpg

sprzedam-brak oryginalnych pileczek,ale jest 5 innych ,ktore spelniaja swoje zadanie;) zabawka gra i swieci-cena 8e i gratis dokladam zabaweczke dla maluszka-brak po srodku jednego elementu( mozna go z latwoscia czyms zastapic)

Ostatnia edycja:
reklama
znajomy ma na sprzedaz taki o to komp :) :

Procesor 4rdzenie po 2.33GHz , pamiec ram 4GB ,dysk twardy 500GB , grafika 512MB ,nagrywarka DVD lightscribe , plaski monitor 22cale , klawiatura i mysz bezprzewodowe , glosniki z subwooferem , kamera internetowa ,cena 350€

sprzedane

Ostatnia edycja:
Do góry