reklama
Asik, jeśli byłabyś zainteresowana to ja mam taki przewijak na łóżeczko ;-) (on jest sztywny, więc pod niego nie potrzeba już kłaść tego drewnianego przewijaka)
Hej,
Super, a ile byś chciała za te przewijak? Tylko jest problem, bo ja mieszkam w Shannon a do dublina mam daleko i się na razie nie wybieram. Chyba , że ktoś by jechał przy okazji??
barmanka79
Deus Dona Me Vi
pw wysłane
moniap1982
Mamy wrześniowe 2008
Dziewczyny potrzebuje DENTINOX GEL na ząbkowanie może któraś z was ma na sprzedanie????:-)
Tu mozesz kupic :-)
tymczasowo niedostępne DENTINOX N - żel do stosowania na dziąsła 10 g > dla dzieci > Produkty apteczne NEW! > drogeria.ie
Chyba ze potrzebujesz na juz, bo widze ze chwilowo nie maja :-)
tymczasowo niedostępne DENTINOX N - żel do stosowania na dziąsła 10 g > dla dzieci > Produkty apteczne NEW! > drogeria.ie
moniap1982
Mamy wrześniowe 2008
no właśnie zawsze tam biore ale będą mieli dopiero za 3-4 tygodnie:-(Tu mozesz kupic :-)
Mam do sprzedania fotelik fisher price, po mojej coreczce, bardzo przydatny, serdecznie polecam,
Stan dobry, normalne slady uzytkowania
cena 30euro
Opis se strony: Ten przenośny fotelik-bujaczek wydaje się rosnąć wraz z dzieckiem. Na pierwszym etapie pełni funkcję kołyski, w której noworodek może wygodnie leżeć – da ona także mamie poczucie, że dziecko jest bezpieczne podczas bujania. Wsparciem dla mamy jest funkcja kojących wibracji, które pomogą uspokoić lub uśpić maluszka.
Gdy dziecko jest starsze i bardziej sprawne, może bawić się dwoma zabawkami przymocowanymi do uchwytu. Gdy podrośnie, uchwyt z zabawkami można zdemontować, a oparcie ustawić wyżej – zamieniając kołyskę w stabilny fotelik i bujaczek. Wzór na materiale i kolorystyka nadają fotelikowi świeży i nowoczesny wygląd, Fotelik można złożyć i łatwo transportować lub przenosić, używając podpórki jako uchwytu. cena 30euro kontakt tel 0851183213 lub mail: moniadan@gmail.com
Stan dobry, normalne slady uzytkowania
cena 30euro
Opis se strony: Ten przenośny fotelik-bujaczek wydaje się rosnąć wraz z dzieckiem. Na pierwszym etapie pełni funkcję kołyski, w której noworodek może wygodnie leżeć – da ona także mamie poczucie, że dziecko jest bezpieczne podczas bujania. Wsparciem dla mamy jest funkcja kojących wibracji, które pomogą uspokoić lub uśpić maluszka.
Gdy dziecko jest starsze i bardziej sprawne, może bawić się dwoma zabawkami przymocowanymi do uchwytu. Gdy podrośnie, uchwyt z zabawkami można zdemontować, a oparcie ustawić wyżej – zamieniając kołyskę w stabilny fotelik i bujaczek. Wzór na materiale i kolorystyka nadają fotelikowi świeży i nowoczesny wygląd, Fotelik można złożyć i łatwo transportować lub przenosić, używając podpórki jako uchwytu. cena 30euro kontakt tel 0851183213 lub mail: moniadan@gmail.com
stokrotka31
Zaciekawiona BB
Cześć dziewczyny!
Ponieważ jest Was tu dużo pozwoliłam sobie polecić pewną firmę.
Firma WDcatering!! Jak bedziecie w potrzebie przygotowania czegos na urodziny, imieniny, chrzciny, czy jakiekolwiek inne przyjecie, oni Wam pomogą.
Smacznie i tanio.
Kuchnia polska!!!
polecam!!!!
WDcatering | Facebook
Duzo produktów jest tez dostepnych w papu i foodlandzie (bigosy, golabki, salatki, surowki.....)
PYCHA!!!!!
Ponieważ jest Was tu dużo pozwoliłam sobie polecić pewną firmę.
Firma WDcatering!! Jak bedziecie w potrzebie przygotowania czegos na urodziny, imieniny, chrzciny, czy jakiekolwiek inne przyjecie, oni Wam pomogą.
Smacznie i tanio.
Kuchnia polska!!!
polecam!!!!
WDcatering | Facebook
Duzo produktów jest tez dostepnych w papu i foodlandzie (bigosy, golabki, salatki, surowki.....)
PYCHA!!!!!
reklama
julia28
Mama lutowa 2007
Podziel się: