reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

kinect-adventures-x360-.jpgSprzedam grę: KINECT ADVENTURES . Nowa, zafoliowana, 35e.

Ostatnia edycja:
reklama
Asik, jeśli byłabyś zainteresowana to ja mam taki przewijak na łóżeczko ;-) (on jest sztywny, więc pod niego nie potrzeba już kłaść tego drewnianego przewijaka)

Hej,
Super, a ile byś chciała za te przewijak? Tylko jest problem, bo ja mieszkam w Shannon a do dublina mam daleko i się na razie nie wybieram. Chyba , że ktoś by jechał przy okazji??

Mam do sprzedania fotelik fisher price, po mojej coreczce, bardzo przydatny, serdecznie polecam,
Stan dobry, normalne slady uzytkowania
cena 30euro

Opis se strony: Ten przenośny fotelik-bujaczek wydaje się rosnąć wraz z dzieckiem. Na pierwszym etapie pełni funkcję kołyski, w której noworodek może wygodnie leżeć – da ona także mamie poczucie, że dziecko jest bezpieczne podczas bujania. Wsparciem dla mamy jest funkcja kojących wibracji, które pomogą uspokoić lub uśpić
maluszka.
Gdy dziecko jest starsze i bardziej sprawne, może bawić się dwoma zabawkami przymocowanymi do uchwytu. Gdy podrośnie, uchwyt z zabawkami można zdemontować, a oparcie ustawić wyżej – zamieniając kołyskę w stabilny fotelik i bujaczek. Wzór na materiale i kolorystyka nadają fotelikowi świeży i nowoczesny wygląd, Fotelik można złożyć i łatwo transportować lub przenosić, używając podpórki jako uchwytu. cena 30euro kontakt tel 0851183213 lub mail: moniadan@gmail.com

zdje%25CC%25A8cie.JPG

fisher-price-rocker1.jpg

Cześć dziewczyny!

Ponieważ jest Was tu dużo pozwoliłam sobie polecić pewną firmę.

Firma WDcatering!! Jak bedziecie w potrzebie przygotowania czegos na urodziny, imieniny, chrzciny, czy jakiekolwiek inne przyjecie, oni Wam pomogą.

Smacznie i tanio.

Kuchnia polska!!!

polecam!!!!

WDcatering | Facebook

Duzo produktów jest tez dostepnych w papu i foodlandzie (bigosy, golabki, salatki, surowki.....)

PYCHA!!!!!

reklama
sprzedam plaszczyk bialy firmy Oazis rozmiar 38-20e
oraz sukienka rozmiar 38 kolor czarno-fioletowy -20e

Załączniki

• P1000045.jpg
    P1000045.jpg
    43,1 KB · Wyświetleń: 56
  • P1000046.jpg
    P1000046.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 53
Do góry