reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

reklama
Na stronce Trinkets Jewellery troszkę nowości oraz szansa na wygranie stojaczka na biżuterię i pary ręcznie wykonanych kolczyków na facebooku: Trinkets | Facebook

Wpisz " babyboom" w koszyku zakupowym a otrzymasz 15% zniżki!

Zapraszam :)
DSC_0027.jpgDSC_0030.jpgDSC_0213.jpgDSC_0237.jpgDSC_0246.jpgDSC_0248.jpgDSC_0249.jpgDSC_0253.jpg

Mam na sprzedaz ubranko do chrztu dla chlopca rozmiar 74cm, zalozone tylko raz wiec jest w stanie idealnym, w sklad wchodzi
2 kamizelki biała i granatowa
muszka
koszula biała
spodnie białe z polarku i siwe garniturowe
czapeczka
buciki
rekawiczki
kurteczka
zainteresowanym wysle fotki ne meila orac cene

Ostatnia edycja:
Sprzedam drewniane lozeczko Babylo. Uzywane tylko przez 2 moich dzieci. Do lozeczka mam komplet w kolorze rozowym (kolderka + oslonka + poszewka na poduszke, Baby Elegance) i 2 oslonki w neutralnych kolorach (Ikea, Mothercare). Gratis dorzucam 4 biale przescieradelka na materac, 2 male przescieradelka do kolyski lub na przewijak i recznik kapielowy z kapturem. Wszystko czyste, zadbane i w bardzo dobrym stanie. Dla zainteresowanych wiecej zdjec na @
Cena za lozeczko z posciela i oslonkami €80 lub za samo lozeczko €60

SPRZEDANE

Załączniki

• DSC05804.jpg
    DSC05804.jpg
    34,3 KB · Wyświetleń: 77
  • DSC05805.jpg
    DSC05805.jpg
    33,1 KB · Wyświetleń: 60
Ostatnia edycja:
dziewczęta - do sprzedania zegarek :cool2: heh nie byle jaki bo CK- mi tam się podoba. Cena 60e :confused2:
calvin-klein_18611.jpg

oczywiscie nie dopisałam, ze to nowe zegarki w pudełeczku i takie tam ;) nie to, ze noszony i trza sie pozbyc :D:D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry