reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

reklama
dziewczyny jak teraz dodac zdjecia w ogloszeniach bo nie mam zielonego pojecia wyskakuje mi jak wezme dodaj obrazek podaj adres URL do zdjecia i nie wiem co mam tam podawac:/ pomocy

marga jak piszesz posta (w zaawansowanej edycji) to na górze,na pasku narzędzi masz taki spinacz z karteczką.Klikasz na niego.Jak się otworzy okno to z prawej strony jest pole "dodaj pliki",klikasz na to i nowe okno się otwiera.Tam naciszkasz "wybierz pliki" i wgrywasz zdjęcia ze swego kompa:tak:Potem dajesz "wgraj pliki"i te fotki wskakują jako załączniki..Po wgraniu wszystkich,które chcesz klikasz "Done" i te zdjęcia są w poście:tak:

dziekuje Tichonek za pomoc:)
59573705.jpg

25236623.jpg

Witam moja kolezanka odda kroliczka 8 tygodniowego w dobre rece (jak na zdjeciu) plus nowa duza klatke (zdjecie tez dodane), za wszystko chce tylko symboliczne 10e. Mysle ze to nie duzo zwlaszcza ze tutaj w sklepach za taka klatke trzeba dac conajmniej 70euro.
Mieszkamy w Newcastle west odbior osobisty lub mozemy dojechac do 40km od swojego miasta. kontakt to : albo tutaj na baby boom lub tel. 0877 905 411 Dominika

zdjecia kroliczka i klatki bo niestety w tamtym emailu nic sie nie pojawilo bynajmniej u mnie

Załączniki

• k1.jpg
    k1.jpg
    37,6 KB · Wyświetleń: 45
  • k3.jpg
    k3.jpg
    33,6 KB · Wyświetleń: 40
zestaw zabawek do spzredania!!!2 lalki barbie, 3 lalki zyjace-smiejace sie ,placzace,klaskajace raczkami ,jedzace papki,siusuiajace, sprawne 100%, kubus puchatek chodzacy i mowiacy,do tego organki z mikrofornem,garnuszek fisher-price(niestety bez klocow i zamkniecia)odkurzacz fisher-price grajacy, telefon kubus puchatek grajacy,maskotki grajace, samochod swinki peppy,samochod dziadka psa z dziadkiem psem,dmuchane zyrafy, cena za zestaw to 25 euro!!!niektore zabawki maja baterie,cena taka niska poniewaz moze brakowac ubDSC04135.jpgranek,(dziadek pies ma jedna raczke,a swinki ulamane uszy)wszystkie sparwn 100%

nowe rolki z ochraniaczami i z kaskiem do wyboru za 25 euro.kamizelka do plywania na 2-3 latak 7 euro
sam kask kazdy za 5 euro.DSC04134.jpg

Witam sedrecznie MAm do sprzedania ubranka dla Chlopca od roku do 2 latek .Stan ubranek jest bardzo dobry bez plam :)polecam Okolo 100 -200 rzeczy to jest 3 duze worki ciuszkow za 40 E za całość rzeczy sa tam spodnie dzinsowe bluzeczki kurtki buty czapeczki i wiele innych rzeczy Moj numer telefonu 0857619785 polecam!!! lub wiadomosci na e-maila dada-1988@wp.pl Polecam

Hej mam do sprzedania:
konik -20e
kula-10e
grajaca farma-7e
autko 6w1-20e
wszystkie zabawki w bdb stanie

Załączniki

• 100_6627.jpg
    100_6627.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 45
  • 100_6628.jpg
    100_6628.jpg