reklama
kolezanka ma rowerek do sprzedania....dziewczyny chetnie kupie sprzet do cwiczen najbardziej interesuje mnie bierznia ale inne sprzety tez
pauletta82
Sexy Big Mamma
sprzedam kilka ciuszkow 0-3 i 3-6 oraz kurteczka 6-9 kazde za 2e
Załączniki
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
SPRZEDAM:
- gondolę CAPAZO PRO firmy JANE.
Nowoczesna gondola została wyposażona w wielopoziomowy, regulowany zagłówek, rączkę do przenoszenia, sytem wentylacji, pozytywkę z 3 melodyjkami oraz moskitierę. W gondoli tej można w bezpieczny sposób przewozić niemowlę nie tylko w wózku, ale również w samochodzie na tylnej kanapie (dołączam specjalne klamry do mocowania.
Gondola posiada system mocowania PRO FIX kompatybilny z wózkami CARRERA PRO, SOLO, CARRERA ANIVERSARIO, NOMAD oraz SLALOM PRO.
- fotelik (nosidełko) JANE STRATA 0-13 kg
Fotelik wykonany jest w nowoczesnej stylistyce z bawełnianej tapicerki. Dzięki wygodnemu uchwytowi pełni funkcję nosidełka, a specjalny system umożliwia ułożenie dziecka w pozycji zapewniającej optymalny rozwój płuc. JANE STRATA otrzymał w testach bardzo wysokie noty zarówno pod względem bezpieczeństwa jak i komfortu. Kompatybilny z wózkami JANE w sytemie PRO.
Zalety fotelika: 3-punktowe szelki centralnie regulowane z miękkimi otulinkami, wkładka redukcyjna dla najmłodszych dzieci, otwory zapewniające lepszą cyrkulację powietrza, odpinana budka chroniąca przed słońcem, tapicerka w 100% bawełniana.
Więcej informacji na priva.
- gondolę CAPAZO PRO firmy JANE.
Nowoczesna gondola została wyposażona w wielopoziomowy, regulowany zagłówek, rączkę do przenoszenia, sytem wentylacji, pozytywkę z 3 melodyjkami oraz moskitierę. W gondoli tej można w bezpieczny sposób przewozić niemowlę nie tylko w wózku, ale również w samochodzie na tylnej kanapie (dołączam specjalne klamry do mocowania.
Gondola posiada system mocowania PRO FIX kompatybilny z wózkami CARRERA PRO, SOLO, CARRERA ANIVERSARIO, NOMAD oraz SLALOM PRO.
- fotelik (nosidełko) JANE STRATA 0-13 kg
Fotelik wykonany jest w nowoczesnej stylistyce z bawełnianej tapicerki. Dzięki wygodnemu uchwytowi pełni funkcję nosidełka, a specjalny system umożliwia ułożenie dziecka w pozycji zapewniającej optymalny rozwój płuc. JANE STRATA otrzymał w testach bardzo wysokie noty zarówno pod względem bezpieczeństwa jak i komfortu. Kompatybilny z wózkami JANE w sytemie PRO.
Zalety fotelika: 3-punktowe szelki centralnie regulowane z miękkimi otulinkami, wkładka redukcyjna dla najmłodszych dzieci, otwory zapewniające lepszą cyrkulację powietrza, odpinana budka chroniąca przed słońcem, tapicerka w 100% bawełniana.
Więcej informacji na priva.
Załączniki
Witam serdecznie.
Mam do sprzedania kilka rzeczy:
1.Lustro stojące, srebrna oprawa-10e.
2.Grzejnik olejowy na kółkach trzyżebrowy z termostatem-10e.
3.Komoda jasna z 4 szufladami(Ikea)-50e.
4.Krzesło komputerowe duże, imitacja skóry, czarne-15e
5.Krzesło komputerowe małe, czarne, materiał-10e
6.Waga łazienkowa srebrna-5e
7.Wózek BRITAX VIGOUR3(trzykołowy)w sład zestawu wchodzi:gondola ciemny pomarańcz z czarnymi dodatkami oraz spacerówka oliwkowa(możliwość montowania przodem i tyłem do kierunku jazdy)-100e.
8.Stolik mały(coffee table)-10e.
Zainteresowanym osobą zdjęcia prześlę na e-maila.
Pozdrawiam.
Mam do sprzedania kilka rzeczy:
1.Lustro stojące, srebrna oprawa-10e.
2.Grzejnik olejowy na kółkach trzyżebrowy z termostatem-10e.
3.Komoda jasna z 4 szufladami(Ikea)-50e.
4.Krzesło komputerowe duże, imitacja skóry, czarne-15e
5.Krzesło komputerowe małe, czarne, materiał-10e
6.Waga łazienkowa srebrna-5e
7.Wózek BRITAX VIGOUR3(trzykołowy)w sład zestawu wchodzi:gondola ciemny pomarańcz z czarnymi dodatkami oraz spacerówka oliwkowa(możliwość montowania przodem i tyłem do kierunku jazdy)-100e.
8.Stolik mały(coffee table)-10e.
Zainteresowanym osobą zdjęcia prześlę na e-maila.
Pozdrawiam.
chocolate
Zaangażowana w BB
Witam, mam do spzredania łóżko pietrowe z IKEI. IKEA | Pokój dziecięcy | Pomysły w pokoju dziecięcym wszysko takie jak na zdjeciu--łóżko + dwa materace + niebo
Łóżko jest w stanie idealnym uzywane od paru tygodnii, materace kupilam nowe, dolny uzywany dłuzej,gorny robiony za zamowinie w Polsce niedawo rozłaozony. Korzystaja z niego moje corki 2,5 i 5 lat.
Łóżko jest w stanie idealnym uzywane od paru tygodnii, materace kupilam nowe, dolny uzywany dłuzej,gorny robiony za zamowinie w Polsce niedawo rozłaozony. Korzystaja z niego moje corki 2,5 i 5 lat.
reklama
kasiekgalway4
Zaciekawiona BB
jaka cena stepera?????
mam na sprzedaż
książkę "język niemowląt" T.Hogg
oraz stepper (kolor niebieski)
Zobacz załącznik 325243
Podziel się: