reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

reklama
cześć, mam do sprzedania dwa rowerki dla dzieciaczków w wieku od 10m do 3 lat.Rowerki są nowe, mają muzyczke i wydają różne dzwięki.
cena 50 euro DSC02291.jpgDSC02289.jpg

hej, mam do sprzedania kilka nowych bluzek ciążowych. Pozostało mi kilka więc sprzedaję je po 10 lub 15 euro. Zainteresowane osoby proszę o maila to prześle pozostałe fotki bluzek. Mój mail to margit1@op.pl

6..jpg7..jpg19..jpg2..jpg14..jpg

Ostatnia edycja:
SPRZEDAM niedrogo:biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Fotelik samochodowy 9-18kg firmy "BRITAX ROMER" MODEL KING TS PLUS

Gondola Quinny kolor czerwony

Fotelik samochodowy/nosidelko 0-13kg Maxi Cosi kolor czerwony

Laktator elektryczny Tommee Tippee

5 duzych workow ciuszkow dla chlopca od rozm newborn po ciuszki na 86cm

wiecej info na priv Dla zainteresowanych zdjecia na maila:biggrin2::biggrin2:

Mam do sprzedania trochę rzeczy : kilka książek i ciuszki po moich bobasach,
ciuszki są zadbane i w bardzo dobrym stanie, sporo markowych,
ZAPRASZAM DO OBEJRZENIA

Picasa Web Albums - HP

ZAKLEPANE pozycje: 22- bodziak , 23 - spodenki , 26- komplet zielony , 31- komplet fioletowy

pozostałe czekają na chętnych;-):-D

w ten weekend będę w Cork więc mogę zainteresowanym przywieźć rzeczy do Cork albo do którejś miejscowości na trasie Lck-Cork

reklama
january2011 066.jpgjanuary2011 052.jpgjanuary2011 069.jpgjanuary2011 065.jpgjanuary2011 064.jpgjanuary2011 048.jpgjanuary2011 045.jpg Mam na sprzedaz kilka ubran dla przyszlej mamy,w sumie 5bluzek i bluza.Czarny top do karmienia piersia z odpinanymi ramiaczkami.Rozmiar L.Wszystkie razem 15euro

Do góry