reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

wozek graco quatro the lux cena tylko 70 euro
w zestawie gondola i okrycie na nozki....
DSCI2323.jpgDSCI2328.jpg

reklama
Ja mam w dalszym ciagu do sprzedania rewelacyjny zestaw wózek JOOLZ

W skład zestawu wchodzi:
Fotelik maxi cosi
100_5927.jpg

Gondola
100_5930.jpg

100_5931.jpg

Spacerówka
100_5932.jpg

Zestaw w stanie idealnym
Fotelik posiada adaptery do stelaża
day-adapters.jpg

oraz folie przeciwdeszczową
cabriofix_raincover_lg.jpg

w zestawie również oryginalna folia na gondole i spacerówkę
100_5938.jpg

DSC00679.JPG

Ponadto oryginalny bardzo cieplutki i przyjemny śpiworek
100_5937.jpg

oraz pompka do kół
Funkcje Joolz
1. Regulowany uchwyt (1,50 m - 2,05 m)
2. Niezależne zawieszenie na kółkach
3. Prosty system zdejmowania kół.
4. Lekkie i łatwe prowadzenie
5. Skrętne koła można zablokować
6. Łatwe manewrowanie w lesie, mieście lub na plaży
7. Stelaż składa się z siedziskiem lub bez.
8. Można przechowywać go w pozycji stojącej

Siedzisko spacerowe:
1. 5-cio punktowe pasy bezpieczeństwa
2. Można montować przodem lub tyłem do kierunku jazdy.
3. Regulowane w 3 pozycjach
4. Łatwe do prania
5. ProAir FoamMesh (materiał „oddychający”)
6. Regulowany podnóżek
7. Pałąk bezpieczeństwa.

Gondola:
1. Długość 82 cm
2. Anty-alergiczne materiały
3. Pałąk do przenoszenia (demontowany).

Wózek jest rewelacyjny, spełnił moje wszystkie oczekiwania
Gondola jest tak duża i wygodna, że moja córka jeździła w niej 7 miesięcy (na zmianę w foteliku)
Wózeczek prowadzi sie lekko jedną ręką, po złożeniu zajmuje malo miejsca, miescił nam sie w bagażniku punto
Cena 399e
Tutaj więcej info
YouTube - joolz by bloom the new premium stroller baby deal israel
Joolz Bloom, Joolz, Kinderwagens | babytrader.eu
Joolz - Joolz

Serdecznie polecam, więcej informacji tel. 0851183213 lub gg 9522490
JoolzBloom_Colours.jpg

Kupię ciuszki dla dziewczynek od 0-3 m-ca wzwyż oraz na 110-116 cm także dla dziewczynki. Najlepiej z od kogoś z Dublina czy moich okolic.

hej. Dosłownie pare dni się spózniłaś:sorry2: ale mam jeszcze kombinezonik 0-3 i kurteczke jesienno -zimową większą- 116. I jakies tu jeszcze tuniczki- jak chcesz wrzuce Ci zdjecia na maila;-)

Mam do sprzedania lozeczko turystyczne GRACO CONTOUR ELECTRA.do tego materac i moge tez sprzedac dwa komplety poscieli,kolderke i podusie.
Lozeczko jest w stanie b.dobrym,nwet za bardzo nie widac sladow uzytkowania.
Jesli ktos bedzie zainteresowany moge wstawic foty-tylko napierw musze zrobic:-p;-).
Dorzuce gratis podgrzewacz do butelek (miszcza sie tez buteli TT 260ml)

Witam wszystkich, mam do sprzedania:
- leżaczek Fisher Price dla malucha jak ten
http://www.argos.ie/static/Product/partNumber/3764408/c_1/1|category_root|Nursery|14417537.htm, tylko inny kolor, w dobrym stanie, 40e.
- laktator ręczny Avent użyty kilka razy, 15e
- dużą wanienkę plastikową kolor niebieski 5e,
- gruby śpiwór z futerkiem (kupiony w pl) do wózka głębokiego lub spacerówki 20e
- 4 worki ciuchów dla chłopca od 0 do ok 2 lat.

Jeśli ktoś jest zainteresowany to proszę dzwonić 0863358745.​

Przypominam o mojej ręcznie robionej biżuterii:

1.Bardzo efektowne, oryginalne kolczyki wykonane w całości ze srebra,oraz pięknych fasetowanych naturalnych ametystów w kolorze głębokiego fioletu. 25E

2. Komplet składający się z bransolety i kolczyków, wykonany z dysków turkusu, oraz srebra. Piękne ażurowe srebrne korale dodają całości niezwykłego uroku. 40E

3. Przepiękny płonący agat, oraz srebro. Delikatny, a zarazem efektowny naszyjnik, króry zrobiłam z dużego owalnego "płonącego" agatu, oraz mniejszych koralików tego kamienia. Całość ozdobiona srebrem. 30E

4. Kolczyki wykonane z kółek wyciętych ze srebrnej blaszki pr. 925, teksturowanej, oksydowanej, a następnie polerowanej, oraz pięknych fasetowanych kamieni takich jak granat, rubin i spinel. Cena 25E

5. Kolczyki wykonane ze srebrnych filigranów, oraz mnóstwa drobnych fasetowanych minerałów: po środku zawiesiłam dość spory błękitny topaz, o niezwykłym szlifie w kształcie markizy, a nad nim znajdują się labradoryty, kamienie księżycowe, kwarce dymne, cytryny, akwamaryny i peridoty. Cena 25E

6. Oryginalna bransoletka wykonana z dysków onyksu, oraz turkusu, zawieszonych na srebrym łańcuszku. Piękne srebrne korale "origami" zawieszone między kamieniami sprawią że bransoleta stanie się oryginalnym dodatkiem do Twojego stroju.

Załączniki

• _DSC0240.jpg
    _DSC0240.jpg
    14,7 KB · Wyświetleń: 42
  • _DSC0222.jpg
    _DSC0222.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 35
  • _DSC0320.jpg
    _DSC0320.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 43
  • _DSC0336.jpg
    _DSC0336.jpg