reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

przypominam rowniez ,ze mam tez
Zobacz załącznik 224069mam na sprzedaz te mate:) cena 35 euro:)stan bardzo dobry:)

httpwww.toys.ieBabylo-Activo-Walker-!F07809-prod.aspx.jpg
chodzik na sprzedaz 30 euro:)

przepraszam,nie umiem polaczyc postow:(uklon do moderatora:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Sprzedam:

Wozek Quinny Zapp z folia przeciwdeszczowa, cena 70€
DSC01070.jpgDSC01072.jpg

Przy zakupie obu rzeczy cena 100€

Dodatkowo mam do oddania spacerowke
DSC00982.jpgDSC00981.jpg

Jesli ktos bedzie zainteresowany, to prosze pisac na priva

Ostatnia edycja:
lady zgaga a ta spacerowke za ile chcaciu ? bo ja musze sie w cos malego zaopatrzyc cos co szybko sie sklada malo miejsca zajmuje :) a ktoa tez sprzedajesz :D bo z checia bym wziela :)

D08136_M.jpgDSC02406.jpg2807_2.jpg773742_400.jpg

· Sprzedam wózek podwójny HAUCK ROADSTER RED na piankowych kołach, posiada torbę, dwa śpiworki i folię przeciw deszczową – 100e
· Łóżeczko turystyczne tej samej firmy – 50e
· Foteliki samochodowe z bazą firmy Graco od 0 – 13 kg – 50e jeden
· Ubranka dla dwóch chłopców od 0 – 6 miesięcy – cena do uzgodnienia.
· Podgrzewacz do butelek TOMMEE TIPPEE – 15e
· Laktator TOMMEE TIPPEE – 10e
Dużą matę 15e

Kontakt tel. 0872685601 Angelika , jestem z Carlow.

reklama
SPRZEDAM:

1. Sterylizator AVENT Naturally Express Electric Steamer na 6 butelek.Stan bdb.Cena 25e

2. Ubranko do chrztu dla chłopca.Jest to komplecik "marynarz"; rozm. 3-6;stan bdb;cena 15e

3. Odzież ciążowa: spodnie H&M MAMA rozm 16, elegancki komplet tunika + spodnie rozm XXL, elegancka bluzka z rękawkiem 3/4 wiązana z tyłu, cena 20e

Załączniki

• 21otZDOrCaL._SL500&#9.jpg
    21otZDOrCaL._SL500&#9.jpg
    5,5 KB · Wyświetleń: 30
  • SL271092.jpg
    SL271092.jpg
    34 KB · Wyświetleń: 25
  • images_SL271722_zmniejszacz-pl_1339.jpg
    images_SL271722_zmniejszacz-pl_1339.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 32
Do góry