reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

dziewczyny jestem konsultantka avon czy ktoras ma moze ochote zobaczyc nowy katalog avona ?moj nr gg 1576589
Mam takze do sprzedania sterylizator do butelek Avent,oraz podgrzewacz,oraz wozek chicco ze spacerowka i nosidelkiem

Załączniki

• wozek2.jpg
    wozek2.jpg
    11,1 KB · Wyświetleń: 35
  • wozek.jpg
    wozek.jpg
    12,4 KB · Wyświetleń: 29
  • wozek3.jpg
    wozek3.jpg
    14,1 KB · Wyświetleń: 27
reklama
misia a ile by kosztowała przesyłka moich zabawek??? bo jak taniej paliwo to może na kawke mnie zaprosisz???to bym Galway w weekend odwiedzila??

Marta- a oczywiscie,ze zapraszam Cie na kawke i wszystko!! Tylko sic.....ten weekend to masakra....sobota cala w pracy i zakupy, niedziela idziemy do znajomych....:( Kurka,zebym to ja wczesniej wiedziala. A przesylka hmm...pewna nie jestem ale wysylalam teraz do limerick to zaplacilam 3.85 (tylko,ze to byl tylko recznik....). Ale drogo nie jest.

Marta ja bym cie zaprosila na weekend ale cała sobote pracuje zapieprz.
Ale moze na dzien dziecka zabiore Oliviera do Delty w Limerick wiec wtedy bym wziela paczke , choc nie mowie nic na 100%

reklama
Do góry