reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

Sylwisko-nie obrazisz się jeżeli zrobię to jutro-niestety dziś przypóznawo,a kurteczka jest w pokoju gdzie śpi Danielek:)-dlaczego ja du*a nie pomyślałam o zrobieniu zdjęcia kiedy fotografowałam buty???:(

reklama
A ja mam do sprzedania leżeczek Fisher Price. Z muzyczkami, wibracjami, karuzela i lusterkiem nad glowa, grzechotkami.

O taki:
LGIM0015.jpgLGIM0014.jpgLGIM0013.jpg

Za 25 E.
pencil.png

Sprzedam elektryczną wagę dla dzieci w szczególności dla niemowląt max obciążenia do 20kg dokładność pomiaru ;0.01kg pamięć ostatniego pomiaru podświetlany wyświetlacz LCD wskaznik niskiego poziomu baterii miarka do mierzenia dziecka .FUNKCJĘ;tarowanie,melodyjki,hold oraz automatyczne wyłączenie po 60 sekundach.Cena 60€:-D.Polecam moje gg 10673900
paperclip.png
Miniaturka załącznika (kliknij aby powiększyć)

reklama
Sprzedam łóżeczko drewniane z materacem o nietypowych wymiarach 90x40 .Zaletą łóżeczka jest to że ma demontowany cały bok i przedłużone dno co umożliwia swobodne sięganie po dziecko w nocy.Łóżeczko jest na 4 kółkach.Gratisowo do dam pościel z wypełnieniami ( z tym że jest różowa;-)) cena 40euro.
Dla zainteresowanych dodatkowe fotki na maila:tak:

lłł
A także leżaczek "bright starts " za 20 euro
leżaczek 2.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry