reklama
martuśka23
Mama Julci i Kacperka
Ja mam do sprzedania na porzedniej stronie tego watka sa zdjecia:-)!Kupie łózeczko i fotelik od 9-18 kg![]()
Hello dziewczyny.Gdyby ktos chcial to moge zrobic Tort z pampersow.Swietny prezet dla mamy i bobaska.kontakt na meila jacekwrona@poczta.fm
Pozdrawiam
Pozdrawiam
magdalena81
Entuzjast(k)a
Właśnie dzisiaj widziałam na ebayu te torty, są naprawdę świetne
.
22suzi, a może jakaś fotka pokazująca jak Twoje wygladają??

22suzi, a może jakaś fotka pokazująca jak Twoje wygladają??
magdalena81
Entuzjast(k)a
Dziewczyny, moja znajoma z Dublina ma do sprzedania przewijak. Stan idealny.
Cena razem z nakładką 50 euro.
Cena razem z nakładką 50 euro.

agnieszka72
Zaciekawiona BB
dziewczyny a ja mam cos dla tatusiow, moj chlopak sprzedaje laweczke ze sztanga i ciezarkami
do tego przy okazji dodam ze w styczniu bede sprzedawac lozeczko Graco Baby Einstein i przewijak Cosatto, jesli jakas ciezarowka przeglada ogloszenia to moze bedzie akurat jak znalazl
kaziowa
mama z Galway
A ja jeszcze raz sie przypomne z wozkiem GRACO podwojny dla blizniat lub dzieci rok po roku :-)fotki byly wstawione jakis miesiac temu wystarczy tylko przeskoczyc kilka stron do tylu
.Cena interesujaca do uzgodnienia;-)Pozdrawiam wszystkie mamusie na forum

anineczka
królowa mrówek :P
Jolu -Kaziowo
a czy ty masz jakieś łóżeczko drewniane? Bo bratowa ostatnio dzwoniła,że potrzebuje jej sąsiadka 

kaziowa
mama z Galway
ANINECZKO tak mam ale caly czas jeszcze go uzywam .moze juz niedlugo ale jeszcze eric je kocha
a jak tam w polsce?

reklama
Margaritta
MamaDwóchKsiężniczek
Dziewczyny - szukam materaca pojedynczego ,ale nie dmuchanego tylko takiego jak sa na lozkach( w miare w dobrym stanie ;-)) Sprawa,ze tak powiem "na wczoraj" czyli pilne!
Podziel się: