reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

reklama
Kasiamaja-są jakieś problemy z dostarczeniem wiadomości na Twojego maila:-(
Może sprawdź czy jest dobry adres?Napisz mi proszę jeszcze raz adres a ja zaraz wyślę Ci te zdjęcia:-)

Witam, mam do sprzedania:
- rowerek dziecięcy na trzech kółkach z rączką do prowadzania/zółto-pomarańczowy/ mało używany:-)/cena: 15euro/
- krzesełko do karmienia,całe plastikowe,łatwe do utrzymania w czystości,później jest możliwość przerobienia na oddzielne krzesełko do siedzenia dla starszego dziecka:-)/cena: 20 euro/
-dużego konika na biegunach,koń po naciśnięciu na ucho rży i otwiera pyszczek :-)/cena:30 euro/
Zainteresowanym mogę wysłać zdjęcia na maila.Jestem z Galway.Zależy mi na szybkiej sprzedaży,ponieważ jadę na urlop.:tak:

KONIK SPRZEDANY!!! Mała Julcia podobno zadowolona:-)

czesc wszystkim,mam do sprzedania przewijak z wanienka firmy COSATTO, jest w.dobrym stanie, w argosie jest po130euro ja sprzedam za 70.jesli jest ktos zaintereowany piszcie, jestem z galway

mapas ,a ja bym prosila o zdjecie krzeselka :) na maila kasiaaak@op.pl

A ja mam do sprzedania skoczek fisher price rainforest , kombinezonik i kurteczke dla dziewczynki od 0-3 sliczzna i wiele ,wiele ciuszko :)

i wozek tako kiddy granatowo -czerwony ,wielofunkcyjny , plus spiworek nosidelko ,folia przeciwdeszczowa stan idealny ,rzadko uzywany :) cena do uzgodnienia

witam,czy ten wózeczek jest nadal na sprzedaż???:-)

tak natinke :) moge wkleic foto i mam jeszcze spacerowke century rozowa za 35 e

mapas sprobuj na tego majuteqq@wp.pl

Załączniki

• HPIM0576.jpg
    HPIM0576.jpg
    753,5 KB · Wyświetleń: 63
  • HPIM3215.jpg
    HPIM3215.jpg
    752,7 KB · Wyświetleń: 95
Witam mam do sprzedania spacerowke,Brazowo-niebieska +folia na wozek.cena 30e i podgrzewacz do butelek Avent,cena 15e.zdjeice wozka moge wyslac na meila.pozdrawiam:-)i jeszcze samochodzik dla dziecka cena 12e.....

Ostatnia edycja:
hej mapas30, a czy to krzeselko jest jeszcze do sprzedania? moge nawet jutro podjechac, zobaczyc i kupic:-) i jesli moge info na sms bo bede jutro w podrozy 0862225972, z gory dzieki

Ostatnia edycja:
reklama
Kasiamaja-zdjęcia wysłałam na adres ,który mi podałaś.Może tym razem się uda...
Agnieszka72- pierwsza zainteresowała się krzesełkiem Kasiamaja :-)Zobaczymy jaka będzie jej decyzja.
Ja jutro w nocy wyjeżdżam do Polski, więc jeśli zdążycie dziewczynki się zdecydować to do tego czasu to czekam na info.A jeśli nie-to będę dostępna po 28 października.:-)

Do góry