reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

Andziula- Ja mam takie krzesełko jak Beakta i jestem bardzo zadowolona[ mam je jeszcze po córci] Polecam !!!

Przypomne sie z moim blizniakiem

wózek duo stadium, kolor jak na zdjęciu, stan- bardzo dobry[ wózek stoi w pralni już drugi miesiac] cena 90 euro.

2e1cc3r.jpg

reklama
ja mam ten lidlowy i fakt-zaklocenia sa ale slychac mala.Zaklocen chyba nie da sie uniknac w dzisiejszych czasach..;-)Ja nie mam alarmu w domu bo to mega zaklocenie:no:
Jesli jestescie zainteresowane tylko elektroniczna niana ale nie video to ja wam moge polecic Anglecare ta z wkladem pod materac. Uzywam ja od 1.5 roku i zadnych zaklocen nigdy nie mialam.:tak:

Jesli jestescie zainteresowane tylko elektroniczna niana ale nie video to ja wam moge polecic Anglecare ta z wkladem pod materac. Uzywam ja od 1.5 roku i zadnych zaklocen nigdy nie mialam.:tak:
No wlasnie zwykla mamy a chcialabym teraz video...;-)
Ada od kilku dni nie spi juz w lozeczku ze szczebelkami i uskutecznia wieczorne wedrowki robiac mi przy okazji "porzadek" w szafkach i szufladach:baffled:

witajcie mamusie.
w zamian za pampesiki lub mleko zamienie ciuszki dla damy 6-9 miesiecy.ciuszki takich fim jak next zara adams ale jest takze troche z pennego mozliwosc zobaczenia hehe i przymiarki w limerick.pozdawiam.i jeszcze pytanko czy wiecie gdzie mozna kupic posciel do basketu?pozdrawiam

A ja ponawiam ogłoszenie mam do sprzedania

gondole do wózka x-lander kolor granat

oraz

gitare elektroakustyczną epifone

zainteresowanych prosze o inf na priv ( mieszkam w Co Wexford)

Koszyk z stojakiem różowo biały 30€ ;-)Ciuszki dla dziewczynki od 0-5 miesięcy markowe i nie markowe dwa duże wory 70€ :tak: Oraz rurki do paldachimu i rogala dużego do karmienia za 15€;-)

reklama
witam,
a ja poszukuje dość nietypowej rzeczy telefonu:szok: chciałam zrobić mężowi prezent na urodziny i nie wyszło:zawstydzona/y::-(, dokładnie poszukuje Nokii N95
Hej Wasienka123 ja mam do sprzedania Nokie N95 od teścia. Nosi normalne ślady użytkowania i działa bardzo dobrze. Teściu napalił się na inny telefon, dlatego teraz ten leży i czeka na nowego właściciela. Teściu chciałby za nią 100e. Zdjęcia mogę powysyłać jak naładuje baterie

!!!!!!Jak na razie sprzedaż telefonu jest zawieszona, ponieważ jest na "testingu" :D

Ostatnia edycja:
Do góry