reklama
Ja ostatnio kupiłam takie Polly Magic highchair- baby sketching : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop i jestem mega zadowolona, a moja Niunia jeszcze bardziej. Krzesełko ma specjalne wkładki, które wraz ze wzrostem dzidziusia wyjmujesz. Fajne, funkcjonalne i ... troszkę drogie, ale warto.
beakta
Mammy of boys & girl
Andzulina to zalezy, ze tak powiem jakie masz wielkie plany zwiazane z krzeselkiem haha;-). Bo jesli glownum zadaniem ma sluzyc tylko do kamien i to na tyle to uwazam ze takie Chicco Happy Snack Highchair – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores w zupelnosci wystarczy. Jest teraz naprawde w super cenie. Sama mam takie i jestem zadowolona.. Ma pasy, trzy pozycje oparcia, regulowana tacka i dosc szerokie siedzisko. I wg mnie to w zasadzei wystarczy . Na poczatku mialam takie male krzeselko dimples czy jakies graco ale po paru dniach oddalam kolezance bo takie jakies male mi sie wydawalo i balam sie ze jak maly podrosnie to bede musiala go w nie wciskac a ze trafila mi sie okazja wlasnie na to chicco to wzielam i jestem zadowolona.....no to sie rozpisalam :-)Dziewczynki - przymierzam się do kupienia krzesełka do karmienia, ale już sama nie wiem, na co zwrócić uwagę... jakiej firmy polecacie???
dziękuję Dziewczynki za odpowiedź beakta - właśnie nad tym krzesełkiem się zastanawiałam... mój Igor już siedzi (prawie;-)) więc nie potrzebuję z regulacją i bajerami dla niemowlaków, chociaż ten izy_jot jest też super no nic - czeka mnie wyprawa po sklepach
misia83_83
Mama Alusia i Tymusia
Andzulinka- ja mam takie...Chicco Polly Highchair Friends – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores To jest naprawde wypasione krzeselko Wygodne!! No i ma kolka z tylu. Dla mnie to bylo wazne, zeby moc malego przesuwac wygodnie a nie dzwigac z calym majdanem! A tak to podnosze tylko przod i smigam!:-)
Andzulina kazda z nas poleci ci chyba inne hih bo ja mam jeszcze inne hi.Mysle ze najlepiej poprostu poogladaj i sama wybierz.Wszystkie maja takie same zstosowanie,jedne mnije bajr drugie wiecej.Zalezy ile chcesz wydac.Najwazniejsze zeby byl stabilne i bezpieczne.
Moje ogloszenie:
SZUKAM BAZY ISOFIX DO FOTELIKA MAXI COSI CABRIO
Moje ogloszenie:
SZUKAM BAZY ISOFIX DO FOTELIKA MAXI COSI CABRIO
no wiem, że ile mam tyle opinii i porad
Misia - ty trzymaj dla mnie ten set z samochodzikami. na 100% wezmę, ale chyba już po twoim weselichu;-) - jak tylko złapiesz oddech, to daj znać, a ja będę jechać do frog, to zajadę do ciebie
Misia - ty trzymaj dla mnie ten set z samochodzikami. na 100% wezmę, ale chyba już po twoim weselichu;-) - jak tylko złapiesz oddech, to daj znać, a ja będę jechać do frog, to zajadę do ciebie
emili78
mama czerwcowa 2009
arlecik-chciała bym zobaczyć te ciuszki jak możemy się spotkać pisałam do ciebie PW ale nic nie odpisałaś więc nie wiem czy masz je jeszcze czy już sprzedałaś .Pozdrawiam...
lady_Zgaga
Fanka BB :)
Dzieki za pomocMama ady Ja nie wiem czy ci az bardzo pomoge,bo jestem troche wymagajaca.ale ja wzielam ten wideo monitor na probe,mialam trzy dni i oddalam.Strasznie lapal wszystkie urzadzenia dodatkowe w domu.Zaklocenia byly.Obraz bardzo ladny,wyrazny,ale glosu nie wiele slychac.Jamamod 4 lat videomonitor,ktory kiedys kupilam bylam z niego zadowolona,ale juzmi siada i musze kupic kolejny.Ale ten moj jakis bezplciowy jest- znaczy nzwy nie ma.
No ale decyzja nalezy do ciebie.Moze wez go sobie tak jak ja na dwa dni ,zobacz jak sie sprawuje.Moze u ciebie zaklocenia beda mniejsze.U mnie w domu za duzo sprzetow i przesylaczy..Zawsze mozesz oddac.
Chyba faktycznie kupie jakis nowy ze sklepu i jakby cos bylo nie tak, to zawsze bede mogla oddac i testowac dalej:-)
reklama
ja mam ten lidlowy i fakt-zaklocenia sa ale slychac mala.Zaklocen chyba nie da sie uniknac w dzisiejszych czasach..;-)Ja nie mam alarmu w domu bo to mega zaklocenieDzieki za cynk anineczko:-)
A czy nie wie ktoras z Was, jak sie te lidlowskie video monitory sprawuja?
Ja tez poszukuje krzeselka do karmienia i nie wiem na jakie sie zdecydowac za chiny
Podziel się: