reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

Dziewczynki - przymierzam się do kupienia krzesełka do karmienia, ale już sama nie wiem, na co zwrócić uwagę... jakiej firmy polecacie???:confused:

reklama
Dziewczynki - przymierzam się do kupienia krzesełka do karmienia, ale już sama nie wiem, na co zwrócić uwagę... jakiej firmy polecacie???:confused:
Andzulina to zalezy, ze tak powiem jakie masz wielkie plany zwiazane z krzeselkiem haha;-):-D. Bo jesli glownum zadaniem ma sluzyc tylko do kamien i to na tyle to uwazam ze takie Chicco Happy Snack Highchair – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores w zupelnosci wystarczy. Jest teraz naprawde w super cenie. Sama mam takie i jestem zadowolona.. Ma pasy, trzy pozycje oparcia, regulowana tacka i dosc szerokie siedzisko. I wg mnie to w zasadzei wystarczy :tak:. Na poczatku mialam takie male krzeselko dimples czy jakies graco ale po paru dniach oddalam kolezance bo takie jakies male mi sie wydawalo i balam sie ze jak maly podrosnie to bede musiala go w nie wciskac a ze trafila mi sie okazja wlasnie na to chicco to wzielam i jestem zadowolona.....no to sie rozpisalam :-)

dziękuję Dziewczynki za odpowiedź:tak: beakta - właśnie nad tym krzesełkiem się zastanawiałam... mój Igor już siedzi (prawie;-)) więc nie potrzebuję z regulacją i bajerami dla niemowlaków, chociaż ten izy_jot jest też super:tak: no nic - czeka mnie wyprawa po sklepach:baffled:

Andzulina kazda z nas poleci ci chyba inne hih bo ja mam jeszcze inne hi.Mysle ze najlepiej poprostu poogladaj i sama wybierz.Wszystkie maja takie same zstosowanie,jedne mnije bajr drugie wiecej.Zalezy ile chcesz wydac.Najwazniejsze zeby byl stabilne i bezpieczne.

Moje ogloszenie:

SZUKAM BAZY ISOFIX DO FOTELIKA MAXI COSI CABRIO

no wiem, że ile mam tyle opinii i porad:tak:
Misia - ty trzymaj dla mnie ten set z samochodzikami. na 100% wezmę, ale chyba już po twoim weselichu;-) - jak tylko złapiesz oddech, to daj znać, a ja będę jechać do frog, to zajadę do ciebie:tak:

arlecik-chciała bym zobaczyć te ciuszki jak możemy się spotkać pisałam do ciebie PW ale nic nie odpisałaś więc nie wiem czy masz je jeszcze czy już sprzedałaś :tak:.Pozdrawiam...

Mama ady Ja nie wiem czy ci az bardzo pomoge,bo jestem troche wymagajaca.ale ja wzielam ten wideo monitor na probe,mialam trzy dni i oddalam.Strasznie lapal wszystkie urzadzenia dodatkowe w domu.Zaklocenia byly.Obraz bardzo ladny,wyrazny,ale glosu nie wiele slychac.Jamamod 4 lat videomonitor,ktory kiedys kupilam bylam z niego zadowolona,ale juzmi siada i musze kupic kolejny.Ale ten moj jakis bezplciowy jest- znaczy nzwy nie ma.
No ale decyzja nalezy do ciebie.Moze wez go sobie tak jak ja na dwa dni ,zobacz jak sie sprawuje.Moze u ciebie zaklocenia beda mniejsze.U mnie w domu za duzo sprzetow i przesylaczy..Zawsze mozesz oddac.
Dzieki za pomoc
Chyba faktycznie kupie jakis nowy ze sklepu i jakby cos bylo nie tak, to zawsze bede mogla oddac i testowac dalej:-)

reklama
Dzieki za cynk anineczko:-)
A czy nie wie ktoras z Was, jak sie te lidlowskie video monitory sprawuja?
ja mam ten lidlowy i fakt-zaklocenia sa ale slychac mala.Zaklocen chyba nie da sie uniknac w dzisiejszych czasach..;-)Ja nie mam alarmu w domu bo to mega zaklocenie:no:
Ja tez poszukuje krzeselka do karmienia i nie wiem na jakie sie zdecydowac za chiny:no:

Do góry