reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

Mam do sprzedania STERYLIZATOR AVENTU naturall express...15€.Koszyk z stojakiem różowo biały 30€ ;-)Ciuszki dla dziewczynki od 0-5 miesięcy markowe i nie markowe :-D 2Rożki ,Śpiworek.Kombinezon.

Ostatnia edycja:
reklama
Sprzedam lozeczko_Okolice Dublina.

Załączniki

• x.jpg
    x.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 62
  • P1030705.jpg
    P1030705.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 76
Hej dziewczyny :-) Chcialam sie zorientowac czy ktoras z Was zna namiary na kogos kto przewozi ludzi z domku na lotnisko i w druga strone? interesuje mnie trasa Ennis - Cork pod koniec maja :happy2:

Heja mamy mam do sprzedania wozek fimry Hauck ... Rozowy lekki z duzym koszykiem ma wielka pelerynke ktora obejmuje caly wozek wraz z Torba ... Do wozka jest rowniez
- wlasnie pelerynka
- duza torba
- spiworek
- foteilk samochodowy 0-13kg

Bude mozna calkowicie sciagnac i palak z przodu wozek w sumie wtedy jak laska wyglada Uzywany byl 6 miesiecy Wiec widac uzytkowanie np na palaku gdzie wkladalo sie foteilk do wozka, pelerynka ma dziurke przy rzepce omozna spokojnie zaszyc skleic (bez obawy nie pada dziecku na glowe czy cos) nie jest ogromna tylko Pociagnelam raz mocno i mi pekla ;/ Nerwy powinno sie wsadzic w konserwy :p
Z wozka bylam zadowolona A sprzedaje bo mam inny wozeczek :)
Myslalam aby go sprzedac za 50 euro :) Mysle za za duzo niechce Zawsze mozna wpasc i sobie zobaczyc wozeczek co i jak No i zawsze mozna po negocjowac :)) Miniaturka załącznika (kliknij aby powiększyć)

Mam do sprzedania STERYLIZATOR AVENTU naturall express...15€.Koszyk z stojakiem różowo biały 30€ ;-)Ciuszki dla dziewczynki od 0-5 miesięcy markowe i nie markowe :-D 2Rożki ,Śpiworek.Kombinezon.

Heja mamy mam do sprzedania wozek fimry Hauck ... Rozowy lekki z duzym koszykiem ma wielka pelerynke ktora obejmuje caly wozek wraz z Torba ... Do wozka jest rowniez
- wlasnie pelerynka
- duza torba
- spiworek
- foteilk samochodowy 0-13kg

Bude mozna calkowicie sciagnac i palak z przodu wozek w sumie wtedy jak laska wyglada Uzywany byl 6 miesiecy Wiec widac uzytkowanie np na palaku gdzie wkladalo sie foteilk do wozka, pelerynka ma dziurke przy rzepce omozna spokojnie zaszyc skleic (bez obawy nie pada dziecku na glowe czy cos) nie jest ogromna tylko Pociagnelam raz mocno i mi pekla ;/ Nerwy powinno sie wsadzic w konserwy :p
Z wozka bylam zadowolona A sprzedaje bo mam inny wozeczek :)
Myslalam aby go sprzedac za 50 euro :) Mysle za za duzo niechce Zawsze mozna wpasc i sobie zobaczyc wozeczek co i jak No i zawsze mozna po negocjowac :)) Miniaturka załącznika (kliknij aby powiększyć)

szkoda ze rozowy :no: bo czegos w tym stylu szukam ale dla chlopca :-)

Ohh no niestety to jest "jej roz jej roz" hehe :)) Noo szkoda Szukam dalej chetnych :) Jak znasz kogos chetnego to polecam sie a nawet jak bedzie niee az tak daleko to zawioze wozek:))

reklama
Powtorze się :-)

oryginalne cartridge do drukarki Canon. Kupiłam i oczywiscie nie takie :confused2: Multi - Pack trzy kolory Cyan ("niebieski") Magenta("rózowy") end yellow:tak: tez oryginalnie zapakowane.Odsprzedam za poł ceny która jest w sklepach. Do drukarek Canon typ:

- PIXMA iP3000/ iP4000 /iP4000R /iP5000 /iP6000D /iP8500
-PIXMA MP750/ MP760/ MP780
-i560 i865
i905D i950 i965 i990 i9100 i9950
-S800 series
-S900 S9000
BJC-82000Photo

Moge wyslac- chyba koszt nie bedzie jakis kosmiczny:sorry2:

Do góry