reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

Misia mogę te auto z Matchbox zarezerwować?
I tą lunetę?
Odbiór za jakiś tydzień lub dwa?
No chyba ,że zgodzisz się pocztą wysłac? :sorry2:

Julia a wklej tego konika.Od jakiego wieku jest??

reklama
Anineczko- zabukowane:-) Przetrzymam je dla Ciebie. Bo nie bardzo mam jak na poczte wyruszyc teraz,a przesylka to by sie chyba nie oplacala tobie bo ten teleskop calkiem ciezki. :tak: Takze zapraszam po odbior osobisty:-)

Misia dziękuję bardzo. :tak::tak:
Muszę pogadac z chrzestną Matta,która mieszka na Rahoon i albo ona podejdzie po te rzeczy albo osobiście je odbierzemy.:tak::tak:
Ale raczej osobiście.;-)

Julia
te wszystkie rzeczy po 15 czy wszystko za 15? :-D
A ten kład to na akumulator? Długo trzyma? Czy trzeba ładowac co 15 min?
Ja bym wzieła kłada i konika,ale to jak będę u Misi.Za jakiś tydzień lub dwa :sorry2: Przetrzymasz dla mnie???

Misia dziękuję bardzo. :tak::tak:
Muszę pogadac z chrzestną Matta,która mieszka na Rahoon i albo ona podejdzie po te rzeczy albo osobiście je odbierzemy.:tak::tak:
Ale raczej osobiście.;-)

Julia
te wszystkie rzeczy po 15 czy wszystko za 15? :-D
A ten kład to na akumulator? Długo trzyma? Czy trzeba ładowac co 15 min?
Ja bym wzieła kłada i konika,ale to jak będę u Misi.Za jakiś tydzień lub dwa :sorry2: Przetrzymasz dla mnie???
nie jedna 15e hhehhe w sumie ja jak naładowalam cala noc to caly dzien jezdzil :-)oki jesli mieszkasz w tuam to moge ci podrzucic w tygodniu bo mam tam znajomych i jezdzimy do nich

reklama
Do góry