reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ogłoszenia: Kupię, oddam, zamienię, sprzedam, przyjmę

mam do sprzedania 6 puszek bebilon pepti 2 (lekarz nagle kazał nam odstawić, a ja zapasów narobiłam :/) razem za 40 zł

reklama
Sprzedam sukieneczkę Wizytową idealną na Święta, Ślub, Roczek,Urodziny i inne imprezy okolicznościowe :)
rozmiar 86 (80-86-92)
Jest z świetnego jakościowo materiału,została uszyta na wymiar. Za nową u krawcowej zapłaciliśmy 100 zł
Cena 40 zł
1293438711.jpg
NOWY komplet spodenki i bluzeczka CoolClub rozm 80

firmy Coolclub!
Ocieplane spodenki i śliczna bluzeczka z długim rękawem !
Rozmiar 80 !
Cena sklepowa 59.99
u mnie 50 zł już z przesyłką !

1293619273.jpg

Chętnych na więcej rzeczy zapraszam tu Rzeczy Motylek09 na sprzedaż i wymianę - Szafka.pl

Piękny Roan Marita uszczęśliwi każdego maluszka ;-)

Wózek ma jedną z największych na rynku gondoli, dzięki czemu jest niezwykle wygodny dla maluszka a mama nie musi wybierać czy zapakować do wózka dziecko czy śpiworek, kocyk i inne akcesoria :-) Moja córeczka korzystała z gondolki do 9 mż. Dodatkowo gondola posiada regulowany zagłówek – bardzo przydatna funkcja dla ciekawych świata szkrabów. Wózek posiada amortyzowane zawieszenie - na wahaczach, przez co doskonale sprawdza się także w roli kołyski. Ma wielkie, pompowane koła, które poradzą sobie z każdym polskim chodnikiem, czy polną drogą. Mimo swoich gabarytów, łatwo się składa.
W skład kompeltu wchodzą:
gondola, spacerówka, folia p/deszczowa, parasolka, osłonki do gondoli i spacerówki oraz torba na drobiazgi.
Wózek jest w bardzo dobrym stanie - POLECAM ;-)

Załączniki

• Maritka.jpg
    Maritka.jpg
    35,2 KB · Wyświetleń: 112
Witam,

Zostały mi 3 puszki bebilon pepti 1, zmienialiśmy mleko na inne i te tak leżą ważne do 21.06.2012 w sumie szkoda wyrzucić. Może jakiemuś maluszkowi się przydadzą oddam za darmo.

magdax - jeśli chcesz, to chętnie umieszczę twoje ogłoszenie na blogu Mamowa, tylko podaj mi dane na pw (swój mail czy telefon).
Ja mam kilka ogłoszeń z Mamowa właśnie:
Oddam:
Pluszaki, ciuszki dziecięce, buciki w rozmiarze 22, poradniki dotyczące ciąży, porodu i pielęgnacji dziecka w pierwszym roku życia. Także ubrania damskie rozmiar S (spodnie, kurtka, swetry), kalendarz Wyborczej na 2011, płyty z bajkami (VCD). Wszystko do odbioru w czwartki między 17.00 a 19.00 w Mamotece.

Sprzedam:
Pieluszki wielorazowe, czyli dwie kieszonki Happy Flute - jednokolorowe, jedną żółtą, drugą różową z wkładami z mikrofibry, one size - nowe, jeszcze nie otwarte. Sprzedaję, bo nie polubiłam kieszonek, wolę otulacze. Cena 30 złotych za jedną.
Do sprzedania mam też otulacz Tetro (wełniany z pasem sumo) - kolor beżowy, używany trzy razy, z oryginalnym wkładem jeszcze nie używanym. Nam on nie przypadł do gustu, ale może ktoś chce wypróbować, albo jest ich fanem :) Cena 45 złotych.
Więcej informacji pod adresem a.opiola@wp.pl

Łóżeczko turystyczne, mało używane (stało w mieszkaniu jako pojemnik na zabawki), z jednej strony kółeczka, kolor granatowy, rozpinane wejście dla malucha. Cena 55 zł, odbiór na terenie Opola. Info: szkolga[malpa]gmail.com

Przyjmę:
Schronisko dla zwierząt z Fundacji Mali Bracia potrzebuje starych ręczników, koców, prześcieradeł, poduszek a także karmy dla zwierząt (kasza, makaron). Rzeczy te możecie przynosić do Mamoteki (ul. Luboszycka 1a/9) w czwartki pomiędzy 17 a 19.00 do końca miesiąca lub bezpośrednio do Małych Braci. Więcej informacji o schronisku tu: Fundacja Mali Bracia

Kupię siedzisko Baby Smart. Może ktoś ma używane w nieco rozsądniejszej cenie, niż nowe:szok:
A może znacie alternatywę dla takiego siedziska, bo mnie przychodzi do głowy tylko takie siedzisko samochodowe - alternatywa niezwykle tania, ale chyba zbyt niebezpieczna...

Sprzedam wózek MAXI COSI MURA 4 w korzystnej cenie
Posiadam cały zestaw: gondola, spacerówka, nosidełko i śpiwór. Zakupiliśmy również dodatkowe nasadki, co umożliwia mocowanie każdej części wózka na stelaż. Wszystko w dobrym stanie.
Kontakt: tel 515-813-700, mail: justyna.stiller[at]op.pl

reklama
Czy któraś z dziewczyn chrzciła może duże dziecię( rocznego, półtora rocznego chłopca)? A może zostało Wam wdzianko z roczku? Potrzebuje odkupić ubranko do chrztu( białe albo beżowe czy szare) dla mojego giganta, ale niestety wokół albo malutkie, albo za 200 złotych( tyle nie mam), albo polarowe strasznie ciepłe. A chrzciny będą 22 maja....Potrzebny rozmiar 86....

Do góry