reklama
madzialena79
mamuśka kruczka
Kupię kojec duży-w rozsądnej cenie
Justi83
Fanka BB :)
Witam. Mam do sprzedania parę zabawek po naszym synku. Jedynie skoczek i muzyczny ogródek były używane przez 2 chłopców, reszta była kupowana jako nowe dla Filipka
to jets skoczek od 6 mca
to jets skoczek od 6 mca
FISHER PRICE Skoczek Rainforest + Kubuś Puchatek (2053960193) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
tu leżaczek w stanie bardzo dobryym
FISHER PRICE LEŻACZEK LAS TROPIKALNY RAINFOREST (2048701686) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
tu zebra
K`s Kids CENTRUM EDUKACYJNE RYAN 28el ZEBRA GRATIS (2066315903) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.to kula do nauki raczkowania
VTECH TREFL HULA KULA PIŁKA DO NAUKI RACZKOWANIA (2060521351) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.to jest od 3 misiąca - bardzo fajna zabawka. Bardzo przydatna.. F teraz jeszcze by sie bawił, ale schowałam bo dostał stolik edukacyjny pod choinke i nie ma miejsca na to
LITTLE TIKES 1621 MUZYCZNY OGRODEK ZABAW 5+GRATIS (2066353704) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.całość jest warta 997 zł to ceny allegro bez wysyłki, w sklepach jest drozej.
Ja chce za wszystko 550zł i cena nie jest do negocjacji.
policzyłam od tego w jakim stanie dana rzecz jest:
leżaczek - stan idealny
skoczek - stan dobry
zebra -stan idealny - ja zapomnielismy najpierw zabrać z Olsztyna (mieszkamy w 2 miejscach) wiec mało używana.
kula - stan idealny
muzyczny ogórdek - stan dobry
Jakby był ktoś zainteresowany, proszę pisac na priv. W obrębie 50 km od Kędzierzyna-koźla jestem w stanie sama osobiście dostarczyć rzeczy w innym przypadku dochodzi koszt wysyłki, lub ewentualny odbiór osobisty.
Ja chce za wszystko 550zł i cena nie jest do negocjacji.
policzyłam od tego w jakim stanie dana rzecz jest:
leżaczek - stan idealny
skoczek - stan dobry
zebra -stan idealny - ja zapomnielismy najpierw zabrać z Olsztyna (mieszkamy w 2 miejscach) wiec mało używana.
kula - stan idealny
muzyczny ogórdek - stan dobry
Jakby był ktoś zainteresowany, proszę pisac na priv. W obrębie 50 km od Kędzierzyna-koźla jestem w stanie sama osobiście dostarczyć rzeczy w innym przypadku dochodzi koszt wysyłki, lub ewentualny odbiór osobisty.
dorotar110
Fanka BB :)
Witam jeśli któraś z was ma młodsze córeczki niż moja 3 latka to zapraszam was tutaj https://www.babyboom.pl/forum/dziec...m-kupie-grudniowkowa-gielda-53026/index7.html i stronę dale, może któraś z was będzie chciała coś zakupić dla swojej księżniczki. Jak coś piszcie na PW. Pozdrawiam.
O
ona_23
Gość
sprzedam sukieneczki dla dziewczynki
rozm 92
Zobacz załącznik 458597
rozm 110
Zobacz załącznik 458598
rozm 98
Zobacz załącznik 458599
rozm 86/92
Zobacz załącznik 458600
rozm 92
Zobacz załącznik 458597
rozm 110
Zobacz załącznik 458598
rozm 98
Zobacz załącznik 458599
rozm 86/92
Zobacz załącznik 458600
a my ruszyliśmy z aukcjami charytatywnymi - zbieramy pieniążki na turnus rehabilitacyjny dla Jasia - zapraszam na zakupy - każdy grosz się przyda ;-)
Informacje o Użytkowniku aspik-jasiek
Informacje o Użytkowniku aspik-jasiek
Owoc żywota mego- allegro:-)
Jakby ktoś chciał rzucic okiem:
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Jakby ktoś chciał rzucic okiem:
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
oblegałam allegro cały dzień ;-) looknijcie na efekty ;-)
niebawem będą nowe fanty ;-)
niebawem będą nowe fanty ;-)
reklama
Arcobaleno
Mamusia Nikosia
Sprzedam zabawki i ubranka po moim synku oraz kojec, chustę i nosidełko.
Zainteresowane osoby zapraszam na priva :-)
Zainteresowane osoby zapraszam na priva :-)
Podziel się: