reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Off-topik. Chwila tylko dla siebie. Jakie książki/filmy polecacie.

Kończę w końcu "Zaginiony symbol" i zabieram się za Coleho. :) Zacznę od "Czarownicy z Portobello". Już się nie mogę doczekać. :-)

reklama
No to po wczorajszych zakupach moja biblioteczka powiększyła się o kolejną książkę:-) zakupiłam sobie "Infekcję" Tess Gerritsen:-D ha i mała nawet da mi poczytać

hmmmm "Infekcja" powiadasz:-) może trzeba by dać jej drugą szansę...he he he zanotowałam w pamięci...ja zerknęłam na razie na "Drugie Życie Bree" ( inny wątek zaćmienia)

Fel - czytałam "Drugie życie...", nawet na półce stoi u mnie, bo przyznaję się - sagę Zmierzch, książkową - lubię :rofl2: Jakoś mnie nie urzekła:-)

A czytałaś Intruza?

To czekam na wrażenia - i z Bree i z Intruza. :) ja męczę "Czarownicę z Portobello", ale mam manię wyłapywania i przepisywania cytatów, więc powoli mi to idzie, bo Coelho ma tego masę. :)

Anka..."drugie życie bree" takie sobie. INTRUZ super...nawet wątek miłosny prawie mi nie przeszkadzał :-) JAK coś w podobnym klimacie to bym jeszcze przeczytała :-)

reklama
Do góry