reklama
monia_l
Wrześniowe mamy'07
U nas mleko na noc jest obowiązkowo. No i rano na pierwszą pobudkę. Po kąpieli kładę go do łózeczka, dostje butlę (najzwyklejszą ze smoczkiem) i sam wypija. Kolację je tak godzinkę przed kąpielą,bo wiem,że mleko i tak musi wypić.
U nas dokładnie tak samo
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Przerzuciłam się na mineralną, bo myślałam, że może Maciuś to uczulenie na policzkach ma od wody, ale chyba jednak nie.Pytanie.
Jaką wodę dajecie, z kranu czy mineralna niegazowaną ze sklepu?????
luandzia1
Entuzjast(k)a
ja daję Zuzi wodę mineralną gerber ,mama i ja albo żywiec
My tez 'jedziemy' na przegotowanej kranowce.
A co do wieczornej i porannej butli i samodzielnego picia...nie wiem jak to robice ( i wasze szkraby) ale nam to nie wychodzi. Albo smok nie taki bo za szybko leci i Stas sie krztusi, albo przewraca butelke na wszytski strony i mleko tryska po calym lozeczku i pokoju, albo pije i pije i ruski miesiac to trwa...
A do kiedy karmi sie dziecko porannym i wieczornym mlekiem bo przeciez np 4latek nie dostanie butli do lozka
A co do wieczornej i porannej butli i samodzielnego picia...nie wiem jak to robice ( i wasze szkraby) ale nam to nie wychodzi. Albo smok nie taki bo za szybko leci i Stas sie krztusi, albo przewraca butelke na wszytski strony i mleko tryska po calym lozeczku i pokoju, albo pije i pije i ruski miesiac to trwa...
A do kiedy karmi sie dziecko porannym i wieczornym mlekiem bo przeciez np 4latek nie dostanie butli do lozka
reklama
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
No do łóżka na pewno nie. W ogóle nie powinno się dawać do łóżka jeść. Ale przecież na kolację można spokojnie dawać mleko nawet 10ciolatkowi.A do kiedy karmi sie dziecko porannym i wieczornym mlekiem bo przeciez np 4latek nie dostanie butli do lozka