Pettitbelle
Fanka BB :)
hej, pytanie dla mam, ktore sa 2 tygodnie po porodzie. Jak mozna wesprzec kobiete po porodzie ? Znajoma urodzila i wpadam w odwiedziny.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bylam juz dwa razy na chwilke na wlasne zyczenie matki, tym razem tez sama mnie zaprosilaNajpierw zapytać czy na pewno nie będziesz przeszkadzać przychodząc, bo gdybym teraz urodziła, to nie życzyłabym sobie odwiedzin osób z zewnątrz.
Nad czym tu plakac?Moim zdaniem jest to nieodpowiedzialne, ale róbcie jak chcecie, tylko potem nie płaczcie.
Jedzenie. Tony jedzenia. Narób jej kanapek, nagotuj obiadu. Ja pierwsze tygodnie chodziłam ciągle głodna. Pierwszy tydzień był mąż i mnie karmił, a potem się zaczęło. Nie zdążyłam nawet nic przyszykować, a dziecko już nie spało i znowu chciało jeść. Tylko spytaj, czy stosuje jakąś dietę dla karmiących piersią (czy w ogóle karmi), czy też uważa, że nie ma czegoś takiego jak dieta matki karmiącej.hej, pytanie dla mam, ktore sa 2 tygodnie po porodzie. Jak mozna wesprzec kobiete po porodzie ? Znajoma urodzila i wpadam w odwiedziny.