reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Odskocznia;))))

Heh kochane

Widzę, że ostatnio mało Was tutaj:-(
Ewelinka będzie dobrze!
Ja plamiłam przez pierwsze 4 miesiące a teraz mam pięknego, zdrowego 10 miesięcznego syna:-D. Też byłam zrezygnowana i bez wiary. Zresztą spytaj Danusię ona zna doskonale cała moją historię:tak:
Także głowa do góry, ja trzymam kciuki.

A oto i Maciuś:-D

Załączniki

• 2010.09.12 (14).jpg
    2010.09.12 (14).jpg
    31,8 KB · Wyświetleń: 21
  • 2010.09.01 (12).jpg
    2010.09.01 (12).jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 23
reklama
Witajcie Kobietki...
Sorka, że dopiero dziś piszę, ale wczoraj po wizycie byłam tak padnięta, że zaraz kierunek łóżko i do rana spałam, jak zabita...

Zatem tak....
Szyjka i macica, jak najbardziej "ciążowa" :-D Pani Dr była na prawdę delikatna, badania nie czułam wcale... dostałam jakieś czopki do d*** rozkurczowe :zawstydzona/y:, luteinę oraz zastrzyki w brzunio Clexane. W sobotę kolejna wizyta - usg - byłam zaskoczona, że tak wcześnie, ale dr stwierdziła, że po Betce wnioskuje, że może być "cosik" widać... (?). Poza tym chce mi zrobić raz jeszcze krewkę na "przeciwciała kardiolip."
Czuję się dobrze....żadnych plamień...czasem jajnik mnie "zarwie", czyczki nadal bolą, a właściwie pieką...jestem happy!

cześć

a o mnie to już chyba zapomniałyście :)
u mnie po staremu pomimo braku starań, co cykl nadzieja :) oj ja głupia

Ewelinko tobie jeszcze raz gratuluję
krzyże i mnie od początku samego bolały i wiem, ze to normalne w ciąży tak więc tym się nie stresuj
plamienie też jest normalne, nie stresuj się z resztą jutro idziesz do ginka to on ci to powie :)

Iwonka pamiętam o tobie!!

Rudzia mam nadzieje, że z twoim bąbelkiem będzie wszystko ok, no i cieszę się że siostra ma się lepiej

graffa uda wam się już niedługo spokojnie, w końcu kiedyś musi zaskoczyć, musi!!!

Danusiu jak tam praca?? A w związku tak już jest, ze czasem człowiek ma wszystkiego dość i walnąłby tym wszystkim w cholere, rozumiem cię

Madziu ty bidulko z tym pęcherzem masz przeboje :(
Nie zapomniałyśmy:-) Ja w tym miesiącu też myślałam że jestem w ciąży, reakcja obecnego mężczyzny:-) z którym się spotykam tak mnie zaskoczyła że byłam rozczarowana że jednak to fałszywy alarm.

Nieeee zapomniałyśmy !!!nic z tego.
Ewelinka - ja przy obu ciążach plamiłam przez pierwsze 3 miesiące - a z pierwszej ciąży mam 5 latka :) -leż spokojnie a ja trzymam kciuki!!!
Madzia - wyrzuć w końcu te stringi i ciepłe majty na pupę!!! :p no i piwko co wieczór na lepsze sikanie...

dziewczynki buziaki
Hejka, stringi zakładam tylko na sepcjalne okazje, na co dzień mam ciepłe bawełniane majtochy:-) piwka nie mogę bo nadal jestem na lekach:baffled:

Witajcie Kobietki...
Sorka, że dopiero dziś piszę, ale wczoraj po wizycie byłam tak padnięta, że zaraz kierunek łóżko i do rana spałam, jak zabita...

Zatem tak....
Szyjka i macica, jak najbardziej "ciążowa" :-D Pani Dr była na prawdę delikatna, badania nie czułam wcale... dostałam jakieś czopki do d*** rozkurczowe :zawstydzona/y:, luteinę oraz zastrzyki w brzunio Clexane. W sobotę kolejna wizyta - usg - byłam zaskoczona, że tak wcześnie, ale dr stwierdziła, że po Betce wnioskuje, że może być "cosik" widać... (?). Poza tym chce mi zrobić raz jeszcze krewkę na "przeciwciała kardiolip."
Czuję się dobrze....żadnych plamień...czasem jajnik mnie "zarwie", czyczki nadal bolą, a właściwie pieką...jestem happy!
Ewelinko tak się cieszę:-D
To teraz czekamy na pierwszą fotografię maluszka, buuuuziam wasm gorąco:-)
Danuś co u Ciebie?

ewelinko wierzyłam, że wszystko będzie dobrze, oby tak dalej
cmokasek :) tylko nigdy więcej nas tak nie trzymaj w napięciu!!:-D

mam dzisiaj dzień wrażeń, wczoraj do 1 w nocy poprawiałam pracę, dziś jadę do promotorki, później do dziekanatu, a jak wrócę to chyba pójdę spać, bo padam na ryjek, ale zajrzę później :)

reklama
ewelinko wierzyłam, że wszystko będzie dobrze, oby tak dalej
cmokasek :) tylko nigdy więcej nas tak nie trzymaj w napięciu!!:-D

mam dzisiaj dzień wrażeń, wczoraj do 1 w nocy poprawiałam pracę, dziś jadę do promotorki, później do dziekanatu, a jak wrócę to chyba pójdę spać, bo padam na ryjek, ale zajrzę później :)

To był przedostatni raz...obiecuję :-D:-D:-D
Pomyślności życzę kochana! Buziolki*

Do góry