reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Odskocznia;))))

ooooo kochana :) on to sie zacznie uczyc dopiero jak my go czegos nauczymy jak ja midze tutejszy poziom w skzolach to mam ciarki na plecach... napewno wysle go dodatkowo do polskiej szkoly tutaj na zajecia z polskiego czy historii a to ze tak wczesnie zaczynaja to jest akurat dobrze... to tylko 2 godziny ale dla dziecka to jakies oderwanie sie od domu i pobycie z dzieciakami... no i przede wszytskim kontakt z jezykiem :)

reklama
u nas narazie piknie swieci ale wiatr taki ze strach wyjsc na balkon :) doprowadze sie do ladi u po obiadku wyciagne chloakow na trafke :) trzeba dupcie przewietrzyc :):):)

ooooo kochana :) on to sie zacznie uczyc dopiero jak my go czegos nauczymy jak ja midze tutejszy poziom w skzolach to mam ciarki na plecach... napewno wysle go dodatkowo do polskiej szkoly tutaj na zajecia z polskiego czy historii a to ze tak wczesnie zaczynaja to jest akurat dobrze... to tylko 2 godziny ale dla dziecka to jakies oderwanie sie od domu i pobycie z dzieciakami... no i przede wszytskim kontakt z jezykiem :)

A w domu mówicie pewnie po polsku?? Będzie znał dwa języki to dobrze :-)
No w sumie masz racje będzie między dzieciakami to dobrze mu zrobi...
A Ty będziesz miała te dwie godziny luzu jak mały będzie w szkole

u nas narazie piknie swieci ale wiatr taki ze strach wyjsc na balkon :) doprowadze sie do ladi u po obiadku wyciagne chloakow na trafke :) trzeba dupcie przewietrzyc :):):)

No trzeba koniecznie bierz maluchy pod pachę i na dwór :-)

A w domu mówicie pewnie po polsku?? Będzie znał dwa języki to dobrze :-)
No w sumie masz racje będzie między dzieciakami to dobrze mu zrobi...
A Ty będziesz miała te dwie godziny luzu jak mały będzie w szkole

No trzeba koniecznie bierz maluchy pod pachę i na dwór :-)

dokladnie najbardziej cieazy mnie ten jezyk on w wieku 5 lat bedzie lepiej mowil ode mnie po angielsku :) w domku oczywiscie po polsku to w domu bedziemy dbac o historie i jezyk polski...

bycie blokersem zaczyna mnie denerwowac powoli szczegolnie jak sie ma dzieci... oj co ja bym dala teraz siedziec w ogrodku u babci - rety Kacper do domu by pewnie wchodzil w nocy na spanie :):):)

Czas na mnie kochane, Maciej się obudzil:tak:
Buziaaaam mmocno

Wycałuj małego :-)
Pa kochana miłego dnia
Buziaki :**

dokladnie najbardziej cieazy mnie ten jezyk on w wieku 5 lat bedzie lepiej mowil ode mnie po angielsku :) w domku oczywiscie po polsku to w domu bedziemy dbac o historie i jezyk polski...
bycie blokersem zaczyna mnie denerwowac powoli szczegolnie jak sie ma dzieci... oj co ja bym dala teraz siedziec w ogrodku u babci - rety Kacper do domu by pewnie wchodzil w nocy na spanie :):):)

Ano niestety takie są urki mieszkania w bloku....a balkon chociaż masz??

no nic ja tez z dodkoku musze sie ogarnac wstawic obiadek ogarnac 4 katy :):):)

To tak jak ja :-) będe zerkać co jakiś czas :-)

Martuś ja uciekam obiad kończyć i potem do białego :-)
Miłego dnia kochana buziam :***

Miłego dnia dziewczyny buziole :***

Ostatnia edycja:
Witam się...

Anetko, Danuś, Marta,
proszę się nie martwić, póki co sytuacja w miarę opanowana na naszym terenie, żadnych wałów wysadzać nie mają zamiaru...więcej paniki u ludzi niż to warte...póki co czekamy na falę kulminacyjną :zawstydzona/y:
Szef w związku z zaistniałą sytuacją odwołał dalsze szkolenie, więc nie dostałam OPR, że wczoraj wróciłam na własną rękę...w pracy mamy pełnić dyżury, na mnie póki co nie trafiło, nawet nie wyobrażam sobie siedzieć w biurze i co?? Zasypiać na siedząco ?..jestem wyczerpana...fizycznie i psychicznie... Całą noc na nogach, ledwo na oczy patrzę i na sen się nie zapowiada...Na dodatek P w robocie, bo oczywiście taka służba..SG w pełnej gotowości ma być i już...ech...

Buziam WAS***

reklama
Witam:)

Ja siedzę w pracy mam mało czasu:zawstydzona/y: Ale podczytałam Was. U mnie może być... trosze może senna jestem bo ostatnio nie wysypiam sie dobrze, z resztą jak większość na moim osiedlu:dry: W nocy tylko sygnały straży pożarnej, policji ( w związku z powodzią), ale miejmy nadzięję, że to wszystko szybko się skończy... Troszkę też z moim P. mam ostatnio ostre spięcia :confused2: Ale jak na razie nie będe o tym pisała, jakoś nie mam na to siły..:no: W każdym razie tragedii nie ma ,,jakoś ciągnę ten wózek" - ot takie powiedzonko:sorry:

Ewelinka - Będę kochana trzymała kciuki, aby wszystko było dobrze. Powinnaś odpocząć trochę:sorry: Może jakiś urlop sobie weź, na pewno dobrze Ci to zrobi... Buuuziam:***

Vjola - dziękuję, czuję się dobrze. I tak jak napisałam wyżej... Ogólnie jest dobrze, ale mogłoby być lepiej, eh:sorry: Może gdyby mój P. bardziej mnie wspierał....w trudnych dla mnie chwilkach... bo coś czuję, że tak nie jest, a to jest cholernie przykre.....i człowiek czuje się sam jak palec na tym zakręconym świecie:sorry2:

Madzia - Bardzo się cieszę, że u Ciebie lepiej:-) Pozdrawiam Cię serdecznie!!!
Marti83 - Ale masz słodziaka :-):-):-):-):-):-):-):-) Całuję!
Martuś - Ucałowania dla Ciebie i Twoich przesłodkich bąbelków !!!:-):-):-):-):-)
Anetka - Kochana, pozdrawiam Cię serdecznie!!!!!!!!!
Danusia - dentysta powiadasz:sorry2: Boszzzzz ja musze się wybrać, i tak odkładam z miesiąca na miesiąc, aż zrobiło się ok 5 lat:sorry2: aż wstyd, ale to dla tego, że boję się jak cholera, ale wiem, że teraz robią takie znieczulenie, że nie ma co panikować, więc chyba wezmę przykład z Ciebie i wybiorę się w przyszłym miesiącu:tak: Całuję Kochana:*****

(przepraszam, że nie wymienię wszystkich...:zawstydzona/y:)

Miłego dnia życzę Wam wszystkim :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry