reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

Zjola taaa, wpadlam w kompot chyba.......a swoich nie zdazylam upchnac, bo sie kompotem zajelam i widzisz co wyszlo????

Magdalena gdzie kupilas mietowa sukienke, daj zdjecie....plissss:zawstydzona/y:

Aniunnia a nie dalo sie wymienic na mniejsza???

reklama
Witajcie babolki witam się z kawusią i muzyczką ,coś się muzykalna zrobiłam ostatnio...
włączyłam sobie łzy moje ulubione utworki mam i słucham
a tak poza tym zbieram się żeby pościelić łóżko.
Złożyłam cv w jednym sklepie i czekam co będzie.

Gatto w tym problem, że ja ją kupiłam w Kielcach... A tam mam z 70 km... Co prawda dzis pojadę z kolezanka ( o ile na wizycie będzie dobrze), bo ona jedzie i mnie podwiezie do lekarza a potem shopping, ale bluzeczka kosztowala 19,90 na przecenie wiec szkoda zachodu.. Z resztą moze jeszcze urosnę troszkę... Nie?

Kobietka trzymam kciuki, żebyś wreszcie dostała fajną i dobrą pracę...

Aniunnia- nie dziękuję ,żeby nie zapeszyć :)
jestem już tak zdesperowana ,że wszystko chyba bym wzięła tym razem to delikatesy zobaczymy czy coś z tego wyjdzie.
Zjola- z tyloma kciukami w końcu się uda :)
tak w ogóle to dzięki ,że jesteście dziewczynki można się Wam wyżalić pogadać i w ogóle fajnie tu mamy :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kobietko - pewnie, ze fajnie a poza tym możemy paplać o byle czym, nie tylko o kłopotach, co akurat mnie strasznie dołuje. Dobrze jest czasami ożywić watek dowcipami :rofl2:

Witam :-)
Aniunia jak będziesz kiedyś w Kielcach to przy okazji sobie możesz wymienić, co z tego że była tania, ważne aby pasowała:tak:
Gatto kupiłam w zarze na wyprzedaży, jak wrócę do domku to wstawię fotkę, to bardzo prosta ołówkowa sukienka na jedno ramię.
Kobietko trzymam kciukasy za pracę:tak:
Ziola odebrałaś już prawko na motor?

Cześć Madziu - jeszcze nie. Sprawdzałam w necie i sprawa jest w toku. Powiedzieli, ze prawko będzie od 3 do 4 tygodni po egzaminie a egzamin miałam 20 czerwca, to dzisiaj mija 3 tygodnie.

reklama
Do góry