reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

reklama
Anulka - i co wybrałaś jakiś przepis? Ja ostatnio zrobiłam mojemu choremu na anginę młodemu sos na szybko do makaronu. Musiał być delikatny w smaku, zeby nie podrażniał tych biednych migdałków. dietetyczny to on nie jest ale młodzież orzekła, że to mistrzostwo świata! Wlałam troszkę wody do garnuszka. Łyżeczkę masła, trochę wegety, słodką śmietankę i cukier do smaku. Wszystko zagęściłam mąką. Młody oszalał :szok:

Kobietko - pieczarki powiadasz? Ja mam dzisiaj gołąbki z zamrażalnika, bo nie zdążę już nic dzisiaj wykombinić :no:

zjola halo! no cos wybiore , dzis robie krokiety :szok::szok::szok:, potem biszkopt zrobie a na wieczor krem do torta , mysle ze jest zimno to moge dzis zrbic nie?krokiety to akurat umie robic bo sie kiedys naumialam:tak::-D. A na obiad ogorkowa i po kawałku rybki ze swiat mam jeszcze zamrozone.
Zjolu prawda ze snieg u nas na ślasku ladnie sypie???;-)

reklama
Anulka - i to ta, co nie umie gotować :-D A śnieg u mnie właśnie przestał sypać. Mógłby się zatrzymać na jakieś 3 godziny, bo idziemy do znajomych na piechotkę z zamiarem znieczulenia ;-), a potem może sypać, niech mu tam :)

Do góry