reklama
Czesć kochane :-)
Bardzo dziękuję Wam wszystkim za gratulacje ale niestety nic z tego nie wyszło...
Sama grzecznie podziękowałam. Gość zaczął kombinować... że najpierw bez umowy żadnej (że mi zapłaci oczywiście) później niby na pół etatu a pracowałabym na cały...itd... doszzliśmy do wniosku z M że od razu takie kombinacje nie wróżą nic dobrego. Być może gość okazałby się uczciwy (chociaż ciężko tak mówić widząc jak kombinował) ale zbyt wiele niestety na rynku już jest naciągaczy... a ja już mam dość ryzykowania...
Więc znowu jestem w domu
A my jeszcze mamy na głowie przeprowadzkę mojej teściowej (Danusiu wiesz jak to jest z nią;-)) i ja od paru dni chodzę już struta
Jutro cały praktycznie dzień będziemy u niej ależ się cieszę... nie mówiąc już o moim M który tez ma już serdecznie dosyć
Danusiu, Ewelinko, Rudzia, Ilonka, Iwonka, Madzia, Jankesowa, Wiola, Iza, Majsi, Marti, Sówka, Ola pozdrawiam gorąco !!!!
Bardzo dziękuję Wam wszystkim za gratulacje ale niestety nic z tego nie wyszło...
Sama grzecznie podziękowałam. Gość zaczął kombinować... że najpierw bez umowy żadnej (że mi zapłaci oczywiście) później niby na pół etatu a pracowałabym na cały...itd... doszzliśmy do wniosku z M że od razu takie kombinacje nie wróżą nic dobrego. Być może gość okazałby się uczciwy (chociaż ciężko tak mówić widząc jak kombinował) ale zbyt wiele niestety na rynku już jest naciągaczy... a ja już mam dość ryzykowania...
Więc znowu jestem w domu
A my jeszcze mamy na głowie przeprowadzkę mojej teściowej (Danusiu wiesz jak to jest z nią;-)) i ja od paru dni chodzę już struta
Jutro cały praktycznie dzień będziemy u niej ależ się cieszę... nie mówiąc już o moim M który tez ma już serdecznie dosyć
Danusiu, Ewelinko, Rudzia, Ilonka, Iwonka, Madzia, Jankesowa, Wiola, Iza, Majsi, Marti, Sówka, Ola pozdrawiam gorąco !!!!
Anetka83 mój wczoraj rozmawiał z mamusią dwa razy po pół godziny ale przed wczoraj u niej byliśmy... normalnie dyleriii dostawałam... ten chłop to chyba jeszcze pępowinę ciągnie momentami
Co do pracy to dobrze zrobiłaś nie ma co się brudzić
Anetka83 mój wczoraj rozmawiał z mamusią dwa razy po pół godziny ale przed wczoraj u niej byliśmy... normalnie dyleriii dostawałam... ten chłop to chyba jeszcze pępowinę ciągnie momentami
hehe... mój na szczęście już dawno przerwał pępowinę... tylko problem w tym że moja teściowa jest baaarrdddzzzooo specyficzną kobietą
Jestem przekonana że dobrze zrobiłam.. nie mogę znieść że coraz czesciej pracodawcy traktują nas jakby nam łaskę robili że nas zatrudniają... a tak naprawdę za darmo nie dostajemy kasy... my pracujemy dla nich a oni nam za to płacą... żadna łaska
cześć
dziękuję za pozdrowienia
Anetko dobrze postąpiłaś, dziś bez umowy to się nie pracuje i jakikolwiek by nie był pracodawca
śmigam dziś na nockę, a tak fajnie było w domku wczoraj się z moim ścięłam i znowu mu wyjechałam od nadętych jedynaków, jak zwykle musi postawić na swoim, ale mniejsza o to, dziś nie mam zamiaru sie denerwować z tego powodu
Jolka masz dziś urodzinki??
dziękuję za pozdrowienia
Anetko dobrze postąpiłaś, dziś bez umowy to się nie pracuje i jakikolwiek by nie był pracodawca
śmigam dziś na nockę, a tak fajnie było w domku wczoraj się z moim ścięłam i znowu mu wyjechałam od nadętych jedynaków, jak zwykle musi postawić na swoim, ale mniejsza o to, dziś nie mam zamiaru sie denerwować z tego powodu
Jolka masz dziś urodzinki??
Cześć dziewczyny :-)
No to imprezka taka sobie...u mnie po zabiegu pierwsze miesiące było pięknie żadnych bóli nie wiedziałam nawet, że mam @ a teraz...wszystko wróciło do normy bóle itp są jak były tylko z tym, że nie mam regularnych raz w 27 dniu potem 33 dzień znowu następna 30 dzień...nigdy nie wiem kiedy dostanę
No cisza straszna się zrobiła
Kciuki trzymaj kochana przydadzą się na pewno...co się dzieje?? Jakby co wiesz, że jestem i możesz o każdej porze....trzymaj się kochana buziaki :***
Kciuki się przydadzą trzymaj kochana :-)
Dopiero w sierpniu?? To jeszcze trochę a gdzie robicie w Rudzie w Genomie?? Trzymam za Was kciuki żeby wyniki były dobre :-)
Echh to masz teraz fajnie 2 tygodnie kompletnego luzu...no ja nie powiem, żebyście to wykorzystali jakoś twórczo ;-)
No tak znowu nic z tego...ale masz racje lepiej się w takie układy nie pakować kto wie czy w ogóle byś potem otrzymała jakieś pieniądze jak tak zaczyna kombinować lepiej nie ryzykować...
Ano wiem jak jest z teściową Twoją....ale przeżyliście jakoś ten cały dzień?? Jak coś walnij drzwiami i do domu nie daj się denerwować...
A ja?? Mam w domu mamę na kilka dni, auto dalej wariuje reszta bez zmian...
Miłego dnia kochane :**** buziam :**
Sis, Marta gdzie Wy jesteście?????
Danula melduje się kochana nie było najgorzej ale szału też nie było jak ci kobietki z pięknym ciążowymi brzuszkami przed nosem skakają... wróciliśmy o 2 ja teraz czekam na @ w piątek my przyjść... zobaczymy co to będzie... bo ta ostatnia była całkiem niespodziewana zero objawów... i teraz będzie pewnie to samo bo nic nie boli.... zawsze mnie cyce bolały a teraz nic... a jak u was ze starankami??? u nas po prostu nic na siłę... ale nie ukrywam że liczę że @ nie przyjdzie...
Jaka tu cisza i spokój normalnie w szoku byłam jak weszłam... Pozdrawiam was bardzo serdecznie kobietki...
No to imprezka taka sobie...u mnie po zabiegu pierwsze miesiące było pięknie żadnych bóli nie wiedziałam nawet, że mam @ a teraz...wszystko wróciło do normy bóle itp są jak były tylko z tym, że nie mam regularnych raz w 27 dniu potem 33 dzień znowu następna 30 dzień...nigdy nie wiem kiedy dostanę
No cisza straszna się zrobiła
Witam:-)
Danusiu pewnie że żyję, raz lepiej raz gorzej ale nadal żyję, więc nie jest źle
Danusiu tak na poważnie to u mnie tak sobie doczytałam że zaczynacie stranka, trzymam kciuki buuuuziam cię gorąco:-)
Anetko napisz jak pierwszy dzień w pracy:-)
Ewelinka, Marta, Monika, Marti, Iza, Ilonka, Iwonka, Viola, Gabrysia, Sówka pozdrawiam was wszystkie gorąco:-)
Kciuki trzymaj kochana przydadzą się na pewno...co się dzieje?? Jakby co wiesz, że jestem i możesz o każdej porze....trzymaj się kochana buziaki :***
Danusiu w takim razie trzymam za ciebie kciuki My jeszcze nie zaczynamy, bo genetykę mamy w sierpniu dopiero, tak myślę, ze może za 2-3 lata
jankesowa to za ciebie też kciukam
idziemy z misiakiem na spacer, później jeszcze do was wskiknę
Kciuki się przydadzą trzymaj kochana :-)
Dopiero w sierpniu?? To jeszcze trochę a gdzie robicie w Rudzie w Genomie?? Trzymam za Was kciuki żeby wyniki były dobre :-)
Jestem jestem;-) Dziewczynki.....a co tam puściutko jest Ja tu sie naszykowałam na wielkie nadrabianie zaległości a tu.... Mam nadzieję, że u Was wszystko w porządku
U mnie bez zmian...nie jest źle;-) Teściowa na urlopie także i ja mam urlop przez te 2 tyg ach....jak dobrze tak pożyć po swojemu
Wszystkie pozdrawiam Was Serdecznie!!!!!!!!!!!!!
Echh to masz teraz fajnie 2 tygodnie kompletnego luzu...no ja nie powiem, żebyście to wykorzystali jakoś twórczo ;-)
Czesć kochane :-)
Więc znowu jestem w domu
No tak znowu nic z tego...ale masz racje lepiej się w takie układy nie pakować kto wie czy w ogóle byś potem otrzymała jakieś pieniądze jak tak zaczyna kombinować lepiej nie ryzykować...
Ano wiem jak jest z teściową Twoją....ale przeżyliście jakoś ten cały dzień?? Jak coś walnij drzwiami i do domu nie daj się denerwować...
A ja?? Mam w domu mamę na kilka dni, auto dalej wariuje reszta bez zmian...
Miłego dnia kochane :**** buziam :**
Sis, Marta gdzie Wy jesteście?????
cześć
faktycznie pustki
Danula no niestety dopiero w sierpniu, bo to na nfz dlatego tyle czekania mamy. a badania robimy w Genomie w R.Śl.
w sumie to nam się nie spieszy mamy czas po genetyce robię jeszcze wymazy, tarczycowe, muszę przejść się do laryngologa, endokrynologa, neurologa, więc sama widzisz, ze sporo tego :/
jankesowa ja nie wyjechałam, ale lewituję po nocy nieprzespanej
miłego dzionka kobity
faktycznie pustki
Danula no niestety dopiero w sierpniu, bo to na nfz dlatego tyle czekania mamy. a badania robimy w Genomie w R.Śl.
w sumie to nam się nie spieszy mamy czas po genetyce robię jeszcze wymazy, tarczycowe, muszę przejść się do laryngologa, endokrynologa, neurologa, więc sama widzisz, ze sporo tego :/
jankesowa ja nie wyjechałam, ale lewituję po nocy nieprzespanej
miłego dzionka kobity
reklama