reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Odskocznia;))))

Jaki tu spokój nananan nic się nie dzieje... normalnie szok kobitki gdzie jesteście ??
Iwonka25 a to urlop masz superański od teściowej....:eek::happy2::happy2::happy2:hihih

reklama
Czesć kochane :-)

Bardzo dziękuję Wam wszystkim za gratulacje ale niestety nic z tego nie wyszło...
Sama grzecznie podziękowałam. Gość zaczął kombinować... że najpierw bez umowy żadnej (że mi zapłaci oczywiście) później niby na pół etatu a pracowałabym na cały...itd... doszzliśmy do wniosku z M że od razu takie kombinacje nie wróżą nic dobrego. Być może gość okazałby się uczciwy (chociaż ciężko tak mówić widząc jak kombinował) ale zbyt wiele niestety na rynku już jest naciągaczy... a ja już mam dość ryzykowania...
Więc znowu jestem w domu :-D

A my jeszcze mamy na głowie przeprowadzkę mojej teściowej (Danusiu wiesz jak to jest z nią;-)) i ja od paru dni chodzę już struta :szok::szok::szok::szok:
Jutro cały praktycznie dzień będziemy u niej :szok::szok::szok: ależ się cieszę... nie mówiąc już o moim M który tez ma już serdecznie dosyć :szok:

Danusiu, Ewelinko, Rudzia, Ilonka, Iwonka, Madzia, Jankesowa, Wiola, Iza
, Majsi, Marti, Sówka, Ola pozdrawiam gorąco !!!!

Anetka83 mój wczoraj rozmawiał z mamusią dwa razy po pół godziny ale przed wczoraj u niej byliśmy... normalnie dyleriii dostawałam... ten chłop to chyba jeszcze pępowinę ciągnie momentami :szok:
Co do pracy to dobrze zrobiłaś nie ma co się brudzić

Anetka83 mój wczoraj rozmawiał z mamusią dwa razy po pół godziny ale przed wczoraj u niej byliśmy... normalnie dyleriii dostawałam... ten chłop to chyba jeszcze pępowinę ciągnie momentami :szok:
Co do pracy to dobrze zrobiłaś nie ma co się brudzić

hehe... mój na szczęście już dawno przerwał pępowinę... tylko problem w tym że moja teściowa jest baaarrdddzzzooo specyficzną kobietą :szok:

Jestem przekonana że dobrze zrobiłam.. nie mogę znieść że coraz czesciej pracodawcy traktują nas jakby nam łaskę robili że nas zatrudniają... a tak naprawdę za darmo nie dostajemy kasy... my pracujemy dla nich a oni nam za to płacą... żadna łaska

cześć

dziękuję za pozdrowienia :)

Anetko dobrze postąpiłaś, dziś bez umowy to się nie pracuje i jakikolwiek by nie był pracodawca

śmigam dziś na nockę, a tak fajnie było w domku :) wczoraj się z moim ścięłam i znowu mu wyjechałam od nadętych jedynaków, jak zwykle musi postawić na swoim, ale mniejsza o to, dziś nie mam zamiaru sie denerwować z tego powodu

Jolka masz dziś urodzinki??

Cześć dziewczyny :-)

Danula melduje się kochana nie było najgorzej ale szału też nie było jak ci kobietki z pięknym ciążowymi brzuszkami przed nosem skakają...:no: wróciliśmy o 2 :eek: ja teraz czekam na @ w piątek my przyjść... zobaczymy co to będzie... bo ta ostatnia była całkiem niespodziewana zero objawów... i teraz będzie pewnie to samo bo nic nie boli.... zawsze mnie cyce bolały a teraz nic... a jak u was ze starankami??? u nas po prostu nic na siłę... ale nie ukrywam że liczę że @ nie przyjdzie...

Jaka tu cisza i spokój normalnie :szok: w szoku byłam jak weszłam... Pozdrawiam was bardzo serdecznie kobietki...

No to imprezka taka sobie...u mnie po zabiegu pierwsze miesiące było pięknie żadnych bóli nie wiedziałam nawet, że mam @ a teraz...wszystko wróciło do normy bóle itp są jak były tylko z tym, że nie mam regularnych raz w 27 dniu potem 33 dzień znowu następna 30 dzień...nigdy nie wiem kiedy dostanę :sorry2:
No cisza straszna się zrobiła :sorry2:

Witam:-)
Danusiu pewnie że żyję, raz lepiej raz gorzej ale nadal żyję, więc nie jest źle:-p
Danusiu tak na poważnie to u mnie tak sobie:sorry2: doczytałam że zaczynacie stranka, trzymam kciuki:tak: buuuuziam cię gorąco:-)

Anetko napisz jak pierwszy dzień w pracy:-)
Ewelinka, Marta, Monika, Marti, Iza, Ilonka, Iwonka, Viola, Gabrysia, Sówka pozdrawiam was wszystkie gorąco:-)

Kciuki trzymaj kochana przydadzą się na pewno...co się dzieje?? Jakby co wiesz, że jestem i możesz o każdej porze....trzymaj się kochana buziaki :***

Danusiu w takim razie trzymam za ciebie kciuki :) My jeszcze nie zaczynamy, bo genetykę mamy w sierpniu dopiero, tak myślę, ze może za 2-3 lata
jankesowa to za ciebie też kciukam :)
idziemy z misiakiem na spacer, później jeszcze do was wskiknę

Kciuki się przydadzą trzymaj kochana :-)
Dopiero w sierpniu?? To jeszcze trochę a gdzie robicie w Rudzie w Genomie?? Trzymam za Was kciuki żeby wyniki były dobre :-)

Jestem jestem;-) Dziewczynki.....a co tam puściutko jest:confused::shocked2::zawstydzona/y: Ja tu sie naszykowałam na wielkie nadrabianie zaległości a tu.... Mam nadzieję, że u Was wszystko w porządku :sorry2:
U mnie bez zmian...nie jest źle;-) Teściowa na urlopie także i ja mam urlop przez te 2 tyg:-D:-D:-D:-D:-D:-D ach....jak dobrze tak pożyć po swojemu:sorry2:

Wszystkie pozdrawiam Was Serdecznie!!!!!!!!!!!!!

Echh to masz teraz fajnie 2 tygodnie kompletnego luzu...no ja nie powiem, żebyście to wykorzystali jakoś twórczo ;-)

Czesć kochane :-)
Bardzo dziękuję Wam wszystkim za gratulacje ale niestety nic z tego nie wyszło...
Sama grzecznie podziękowałam. Gość zaczął kombinować... że najpierw bez umowy żadnej (że mi zapłaci oczywiście) później niby na pół etatu a pracowałabym na cały...itd... doszzliśmy do wniosku z M że od razu takie kombinacje nie wróżą nic dobrego. Być może gość okazałby się uczciwy (chociaż ciężko tak mówić widząc jak kombinował) ale zbyt wiele niestety na rynku już jest naciągaczy... a ja już mam dość ryzykowania...
Więc znowu jestem w domu :-D
A my jeszcze mamy na głowie przeprowadzkę mojej teściowej (Danusiu wiesz jak to jest z nią;-)) i ja od paru dni chodzę już struta :szok::szok::szok::szok:
Jutro cały praktycznie dzień będziemy u niej :szok::szok::szok: ależ się cieszę... nie mówiąc już o moim M który tez ma już serdecznie dosyć :szok:
Danusiu, Ewelinko, Rudzia, Ilonka, Iwonka, Madzia, Jankesowa, Wiola, Iza, Majsi, Marti, Sówka, Ola pozdrawiam gorąco !!!!

No tak znowu nic z tego...ale masz racje lepiej się w takie układy nie pakować kto wie czy w ogóle byś potem otrzymała jakieś pieniądze jak tak zaczyna kombinować lepiej nie ryzykować...
Ano wiem jak jest z teściową Twoją....ale przeżyliście jakoś ten cały dzień?? Jak coś walnij drzwiami i do domu nie daj się denerwować...

A ja?? Mam w domu mamę na kilka dni, auto dalej wariuje reszta bez zmian...

Miłego dnia kochane :**** buziam :**

Sis, Marta gdzie Wy jesteście?????

cześć

faktycznie pustki :)

Danula no niestety dopiero w sierpniu, bo to na nfz dlatego tyle czekania mamy. a badania robimy w Genomie w R.Śl.
w sumie to nam się nie spieszy mamy czas :)po genetyce robię jeszcze wymazy, tarczycowe, muszę przejść się do laryngologa, endokrynologa, neurologa, więc sama widzisz, ze sporo tego :/

jankesowa ja nie wyjechałam, ale lewituję po nocy nieprzespanej :)

miłego dzionka kobity

reklama
Witam babeczki:*
Danusiu prosiłaś o więcej zdjęć, więc spełniam życzenie:

Moje dziecko wchodzi mi na glowę hehe:-D:-D

Ps. Danuś po cichutku 3mam kciuki:tak:

Załączniki

• 2010.05.31 (4).jpg
    2010.05.31 (4).jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 29
Do góry