Kochanie, takich zboczeństw to my nie stosujemy.......czego to starsza koleżanka może nauczyc no....
![]()
Życie ciągle zaskakuje kochana więc ucz się i bierz przykład póki jeszcze możecie....jadać lody w lokalach

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochanie, takich zboczeństw to my nie stosujemy.......czego to starsza koleżanka może nauczyc no....
![]()
Marta, przecież pracodawca nie może odmówić....Ty jesteś w ciąży - więc jesteś CHRONIONA!!!!!! Nie mogą Ci odmówić....no bez przesady....a jak robią Ci tak pod górę to weź ty idź gdzieś do radcy prawnego i zobaczymy jak będzie "śpiewać" pracodawca....no nie wydaje mi sie bo juz ostatnio mnie w CH... zrobila i powiedziala mi ze nic nie musze podpisywac....ja sie przez przypadek o tym dowiedzialam..... robia wszytsko byle nie placic
![]()
Życie ciągle zaskakuje kochana więc ucz się i bierz przykład póki jeszcze możecie....jadać lody w lokalach![]()
goopia.....gadasz jakbyś Ty nie mogła........kochana jeść lody zawsze mozna - w każdym wieku
nawet z polewą....
![]()
Marta, przecież pracodawca nie może odmówić....Ty jesteś w ciąży - więc jesteś CHRONIONA!!!!!! Nie mogą Ci odmówić....no bez przesady....a jak robią Ci tak pod górę to weź ty idź gdzieś do radcy prawnego i zobaczymy jak będzie "śpiewać" pracodawca....
O swoje trzeba walczyć kochana....nie daj się, ale i też się tak nie nakręcaj, nie denerwuj, bo to niepotrzebne.....na spokojnie wszystko załatwiajjuz ja znadje sposob na nich..... jak mi dzis tego nie dadza to sie beda skrobac miarka sie przebierze.... nie chcialam im robic klopotow.... nie lubie tak grac ale jak oni tak to ja tez tak.... DOSC
Tam nie mogą.....nie wierzę.....po prostu z wiekiem robią się leniwi i się nie chce chycać w łóżku......Ooooo tak z polewą są najlepsze...w każdym powiadasz?? Hmmm to dziwne bo nie którzy mówią, że nie mogą albo nie lubią...to dopiero dziwacy nie??![]()
juz ja znadje sposob na nich..... jak mi dzis tego nie dadza to sie beda skrobac miarka sie przebierze.... nie chcialam im robic klopotow.... nie lubie tak grac ale jak oni tak to ja tez tak.... DOSC
Tam nie mogą.....nie wierzę.....po prostu z wiekiem robią się leniwi i się nie chce chycać w łóżku......![]()
A w łózku lodów jeść nie wolno??????????????? HEEELLLLOOOOŁŁŁŁŁŁJakie chycać w łóżko toż my o lodach mówiły![]()