Ja innego mięsa nie jem....no chyba, że raz od święta......![]()
to ja tutaj zaczelam glownie jesc drob...... czasami mam dosc.....

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj, na pewno się zjawią niedługo, oby tylko jeszcze trzeźwi, bo to juz ta godzina, więc wiesz...róznie to bywa....wiem co piszę , bo moja mama zawsze się użera z pracownikami ze spółdzielni.......normalnie gorzej jak za komuny...Zaworów i tak nie wymienią bo to trzeba to i tamto i jeszcze to a to już tak wiele zachodu
Ja im dam do końca tygodnia ja zgłaszam i w ciągu najwyżej 30 minut ich widzę inaczej będzie nie ciekawie i dobrze to wiedzą
![]()
Z dżemem, czy twarogiem??? Mniam...uwielbiam....to ja tutaj zaczelam glownie jesc drob...... czasami mam dosc.....dlatego dzis na obiad robie nalesniki
![]()
to ja tutaj zaczelam glownie jesc drob...... czasami mam dosc.....dlatego dzis na obiad robie nalesniki
![]()
To tak jak ja u mnie zresztą rzadko jest mieso wolimy sałatki itp.
Oooooooooooo kochana to podrzuć na kolacje....
a z czym robisz?? Ja mam dwa ulubione przepisy![]()
Z dżemem, czy twarogiem??? Mniam...uwielbiam....
To tak jak ja u mnie zresztą rzadko jest mieso wolimy sałatki itp.
Oooooooooooo kochana to podrzuć na kolacje....
a z czym robisz?? Ja mam dwa ulubione przepisy![]()
ja zamiast mleka dodaje maslanki...... zrobie troszke ze serkiem, troszke z dzemikiem a troszke z kakalkiem![]()
Jestem znowu wybaczcie tę ucieczkę ale miałam drobne problemy techniczne....mamy defekt rur z centralnego w domu jak zwiększa przepływ zaczynaja piszczeć i dziś tak od rana, od 8 mieli zgłoszone i nic cisza cholerne konusy w domu wytrzymać nie szło takie piszczenie... więc się do adminitracji pofatygowałami wyobraźcie sobie pan do rozdzielni był szybciej w klatce jak ja
![]()
Bara bara bara....riki tiki tak....
![]()
![]()
pochwal sieco to za przepisy??
![]()