reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

reklama
Zaworów i tak nie wymienią bo to trzeba to i tamto i jeszcze to a to już tak wiele zachodu :sorry:
Ja im dam do końca tygodnia ja zgłaszam i w ciągu najwyżej 30 minut ich widzę inaczej będzie nie ciekawie i dobrze to wiedzą :cool2::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Oj, na pewno się zjawią niedługo, oby tylko jeszcze trzeźwi, bo to juz ta godzina, więc wiesz...róznie to bywa....wiem co piszę , bo moja mama zawsze się użera z pracownikami ze spółdzielni.......normalnie gorzej jak za komuny...:-D:-D:-D

Z dżemem, czy twarogiem??? Mniam...uwielbiam....

Ja uwielbiam z twarogiem na słodko z rodzynkami do środka na to owoce np brzoskiwnie z puszki zamykam naleśnik i na to bita śmietana i polewa...robie rzadko bo kaloryczne strasznie :tak:

A drugie to naleśnik posmarowany ketchupem w środek ser parówka zawijam i podsmażam....mniam

Jestem znowu wybaczcie tę ucieczkę ale miałam drobne problemy techniczne....mamy defekt rur z centralnego w domu jak zwiększa przepływ zaczynaja piszczeć i dziś tak od rana, od 8 mieli zgłoszone i nic cisza cholerne konusy w domu wytrzymać nie szło takie piszczenie... więc się do adminitracji pofatygowałam :wściekła/y: i wyobraźcie sobie pan do rozdzielni był szybciej w klatce jak ja :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

to się nazywa siła perswazji :-D:-D:-D

Bara bara bara....riki tiki tak....

przylapani-577-OBRAZKY.PL.jpg
:-D:-D:-D

cudne :-):-):-):-)

a propos defektu... pamiętam jeden śmieszny motyw... sylwester w górach, góralska knajpka... ide do toalety... i widze kartkę na drzwiach na której napisane jest "DEWEKT"... :eek: czytam czytam i dłuższą chwile zjęło mi rozszyfrowanie o co chodzi w tym przekazie... :szok::szok::szok::-D:-D:-D kurcze czy ktoś kto to pisał... i nie bardzo wiedział jak się pisze ten wyraz nie mógł poprostu napisac "AWARIA" :-D:-D:-D:-D:szok::szok::szok:

reklama
Do góry