ewelina28
Dum Spiro Spero...
Ok...juz nic nie powiem.......ciekawe ile bez pisania-gadania wytrzymam.....dżizaz... Ewelina opanuj się bo nam sobie Marta krzywdę zrobi !!!!!!!!!!!!!!!![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ok...juz nic nie powiem.......ciekawe ile bez pisania-gadania wytrzymam.....dżizaz... Ewelina opanuj się bo nam sobie Marta krzywdę zrobi !!!!!!!!!!!!!!!![]()
A przed kościołem, kiedy wszyscy nam życzenia składają, podchodzi synek mojej kuzynki i ciągnie mnie za suknię i mówi najpierw cichutko (dodam że kamerzysta czuwał) "ciocia kupę"....ja nic......"ciocia kupę mi sie chce"......wołam kuzynke i mówię jej na ucho....a mały "ciocia, zdejm te rękawice bo kupką sobie ubrudzisz"....i wsio jest nagrane na naszej kasecie ślubnej.....![]()
A przed kościołem, kiedy wszyscy nam życzenia składają, podchodzi synek mojej kuzynki i ciągnie mnie za suknię i mówi najpierw cichutko (dodam że kamerzysta czuwał) "ciocia kupę"....ja nic......"ciocia kupę mi sie chce"......wołam kuzynke i mówię jej na ucho....a mały "ciocia, zdejm te rękawice bo kupką sobie ubrudzisz"....i wsio jest nagrane na naszej kasecie ślubnej.....![]()
dobrze że nie wycierałam monitorka... bo znowu poplułam biedaka![]()
Ok...juz nic nie powiem.......ciekawe ile bez pisania-gadania wytrzymam.....![]()
Ok...juz nic nie powiem.......ciekawe ile bez pisania-gadania wytrzymam.....![]()
dzieciaki sa jedyne w swoim swoim rodzaju
M właśnie dzwonił że w marcu jedzie do Łodzi... ja się pytam po co... a on że według nieoficjalnych informacji Metallica ma zagrac koncert![]()
M właśnie dzwonił że w marcu jedzie do Łodzi... ja się pytam po co... a on że według nieoficjalnych informacji Metallica ma zagrac koncert![]()
no slonia nie latwo podniescale mam blisko do podlogi na szzescie
![]()
teraz ja sie oplułam.......M też jest agent!!!! Qrffaaaaa widać że ten sam resort........
![]()