reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

reklama
Wiem...wiem...tak się mówi, a co do czego to wiecznie coś.....wiecznie coś wypada, ale mam nadzieję, że kiedyś się spotkamy.....:-)
Można by pomyśleć o jakimś zjeździe ....byłoby świetnie ....tylko ciężko ludków zgrać w jednym terminie...:zawstydzona/y:
kurcze!
jak ja pomyślę, że może juz od lutego będę zajęta 24 na dobę

kurcze!
jak ja pomyślę, że może juz od lutego będę zajęta 24 na dobę

No właśnie...sama widzisz....ciężko z tym czasem....każdy zajęty...
Ja od nowego roku też szukam pracy "namacalnej" w sensie....;-) już chyba odpoczęłam wystarczająco dużo od poprzedniej, poza tym nie wyobrażam sobie dalszego siedzenia w domu, to nie dla mnie....

reklama
znalazłam takie ogłoszenie :-p:-p:-p

"Młoda bussineswoman zatrudni osobistego asystenta. Praca od pn.-pt. , 8.00-16.00

Wymagania:

-nienaganna prezencja ( minimum 180 cm wzrostu ),
-w przedziale wiekowym od 21 do 35 lat,
-biegła obsługa komputera,
-język angielski w stopniu komunikatywnym,
-umiejętność nawiązywania kontaktów interpersonalnych,
-miłe, wesołe usposobienie,
-dyspozycyjność ( w miesiącu kilkudniowe wyjazdy służbowe),
-prawo jazdy, kat. B

Oferuję:

-ciekawą, pełną wyzwań pracę w młodym zespole,
-stabilne warunki zatrudnienia, umowa o pracę,