z tego co oni pisza wynika ze ja im podalam zarobki toma z poprzedniego roku 0.00 a oni sprawdzili teraz i podali mi ile znalezli u pracodawcy wyliczenia za rok
no i zgadza sie ale nie chce mi sie wierzyc ze wpisalam kwote 0.00 ;( o mamusiu ;(

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć kochane tylko się witam szybko i lece nadrobić zaległości :-)
ooooo witaj Malenka :*
...bo cóż tu gadać kochana.......life.....Skarbie czytam właśnie o Twoich perypetiach...nic nie powiem tylko przytulam mocno :*
Skarbie czytam właśnie o Twoich perypetiach...nic nie powiem tylko przytulam mocno :*
Dziękuje z za kawkę :-) możesz już pić?
Marta, Ty mi tu sie tak nie stresuj. Za chwilkę wszystko sie wyjaśni.....wszystko wyprostujesz i będzie dobrze. Po co te niepotrzebne stresy? Nie nakręcaj sie kochana!!!pieknie u mnie jak sie wolali to na calego teraz najlepszy okres na same swieta... bajucha:--
-( nic tylko usiasc i beczec :-
-
-
-(
...bo cóż tu gadać kochana.......life.....
Nie mogę kawki, ale chrzanię zakazy o!....
NIE moze a pije![]()
Marta, Ty mi tu sie tak nie stresuj. Za chwilkę wszystko sie wyjaśni.....wszystko wyprostujesz i będzie dobrze. Po co te niepotrzebne stresy? Nie nakręcaj sie kochana!!!