reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Odskocznia;))))

Witam kochane:tak: wczoraj już nie pisałam bo wrociłam bardzo późno, imprezka była udana nie spodziewałam się tylu osób:-)
Dzisiaj mam już pietra przed lotem, żoładek wywraca mi sie do góry nogami:-D:szok:
Danulka Kochana co się stało? Mam nadzieję że dzisiaj już masz lepszy humor:tak:
Marti myślę że zobaczysz w tym miesiacu II kreseczki:-) a na wakacje możesz lecieć samolotem jeżeli lekarz nie będzie widział żadnych przeciwskazań:tak:
Ola dam znać na pewno:tak:
Pozdrawiam Was wszystkie gorąco:tak: zmykam na ostanie zakupy dam znać później:-)

reklama
Witam kochane:tak: wczoraj już nie pisałam bo wrociłam bardzo późno, imprezka była udana nie spodziewałam się tylu osób:-)
Dzisiaj mam już pietra przed lotem, żoładek wywraca mi sie do góry nogami:-D:szok:
Danulka Kochana co się stało? Mam nadzieję że dzisiaj już masz lepszy humor:tak:
Marti myślę że zobaczysz w tym miesiacu II kreseczki:-) a na wakacje możesz lecieć samolotem jeżeli lekarz nie będzie widział żadnych przeciwskazań:tak:
Ola dam znać na pewno:tak:
Pozdrawiam Was wszystkie gorąco:tak: zmykam na ostanie zakupy dam znać później:-)

Kochana nic się nic bój lotu:-) choć ja nigdy nie leciałam (dopiero w maju polecę) to Narzeczonek już dość często lata i mówi, że to nic strasznego:-D

Witam dziewczyny:-D jak się czujecie w ten przepiękny poranek????:tak:

Kochana nic się nic bój lotu:-) choć ja nigdy nie leciałam (dopiero w maju polecę) to Narzeczonek już dość często lata i mówi, że to nic strasznego:-D

Witam dziewczyny:-D jak się czujecie w ten przepiękny poranek????:tak:
ja latam dosyć często ale nadal się boję:tak: teraz walcze z walizką bo musze wszystko przepakować bo waga mi się nie zgadza:-p:eek:
u nas w Łodzi prawdziwa wiosna i tak cieplutko, a w sheffield tylko 7 stopni i mgła:baffled: wrrrrr

ja mam tosamo,latałam z 12 razy i boje sie!![/quote]
hej Iza:tak: ja po prostu nie potrafię się odprężyć jak nie mam kontaktu z ziemią:-D:-p już nie mówię o turbulencjach bo wtedy dostaje palpitacji serca:laugh2::-p

reklama
Do góry