reklama
gaga
uzależniona
wiecie co tak czytam i każde dziecko reaguje na wszystko inaczej, u nas bobini są ok, w zasadzie używamy ich głównie do raczek na spacerze a w domu papmersa do pupci, ale czasami też bobini o spoko
ehhh ja mysle że te odparzenia to teraz głównie przez upały
ehhh ja mysle że te odparzenia to teraz głównie przez upały
u mnie po nocy też ładniej a po dniu.... ech... szkoda gadać, na razie walczymy, ale ta robiona maść trochę jakby poprawia.... dobrze, z sie nie rozszerza na dalsze partie, ale u mnie to odparzenie ( w zasadzie u \damianka hi hi) to jest tylko na pośladka w okolicy pupci, na woreczku i nigdzie więcej nie ma
Ja ostatnio kupilam tansze pieluszki i jak je rozpakowalam to nie wygladaly jak pampersy te orginalne co przepuszczaja powietrze tylko takie jakby z ceraty od zewnatrz a wewnatrz normalnie jak kazy pampers zrobione i Nasze Malenstwo odparzylo pueczke pomogl nam krem SUDOCREM.Teraz stwierdzam ze pampersy orginalne i huggies sa najlepsze no albo takie ktore sa podobne do tych pieluszek
pandorka
Luty 2010 / Kwiecień 2011
Moja siostra ma 3 miesieczna córeczke. Od samego poczatku uzywaja Pieluszek i chusteczek Dada z biedronki i sa naprawde mega zadowolone. Zdaza sie owszem ze pupcia sie odparzy ale jest to sladowe i mniej sie odparza niz w "firmowych" pieluszkach typu pampers, czy huggies. Na odparzona pupke uzywaja sudocremu na zmiane z maka ziemniaczana i maka pomaga najlepiej.
reklama
Witajcie jestem tru nowa .Na dzień dzisiejszy walcze z rozległymi, poszpitalnymi odparzeniami na pupie .Stosuje wietrzenie i roznego rodzaju masci ti.penaten,termentiol,masc nagietkowa,sudokrem..........i ciagle nic nie ma efektu.Dzis wyczytałam, że podobno krochmal leczy zobaczymy........Proszę o podanie mi jakiejs skutecznej metody bo mam juz dosc a co najgorsze ma tego dość i moj synek.Z góry bardzo dziękuje
Podziel się: