reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odlegle planowanie dziecka

reklama
Mi się marzy jesień przyszłego roku. [emoji6] Także póki co mam czas żeby męża namówić. [emoji106]
Działania są bardzo intensywne :-) w sumie fjanie by było jesień i zimę w ciąży przechodzić, może w przyslzym roku ten cały cyrk z wirusem się skończy, to i na poród rodzinny się załapiemy :-)

Nie dość że w krzyżu mnie cos boli, to dodatkowo cale podbrzusze szaleje. Co chwilę, albo krzyż poboli, albo lewy jajnik albo prawy. Uch. Niech juz będzie po weekendzie, bo w poniedzialek mam termin @.

Ja w niedzielę. I też czekam jak na szpilkach, bo coś podejrzany ten cykl. Oby @ przyszła. [emoji33] Bo teraz trochę trudno by mi było kolejne dziecko mieć.
Nie dość że w krzyżu mnie cos boli, to dodatkowo cale podbrzusze szaleje. Co chwilę, albo krzyż poboli, albo lewy jajnik albo prawy. Uch. Niech juz będzie po weekendzie, bo w poniedzialek mam termin @.

Ja w niedzielę. I też czekam jak na szpilkach, bo coś podejrzany ten cykl. Oby @ przyszła. [emoji33] Bo teraz trochę trudno by mi było kolejne dziecko mieć.
A mnie cos boli jakbym już @ miala, albo jakbym miala nagle dostać. Latam aż co chwilę do kibelka a wkladka czysta. A powinnam dostac w poniedzialek, dzisiaj mam dopiero 25 dc.

reklama
Nigdy mnie nie bolały piersi przed @ właśnie... W tym sęk. [emoji32] A w ciąży owszem. W obydwu nawet.
O, to mnie cyce dzisiaj zaczęły boleć mocniej i czuję je przy kazdym ruchu, i taka jakby bardziej sluzowata się zrobilam. No ale totez moze rownie dobrze byc objaw przed @.

Do góry