reklama
Joannaa24
Fanka BB :)
Hej. [emoji4] jak się czujesz? Wszystko dobrze się układa?Dobry wieczór drogie Panie!
Co słychać?
U mnie za 3 miesiące rok po przeszczepie!
Co u Was, jakieś zmiany?
U mnie 35tc, brzuch okropnie nisko, a córeczka ułożona poprzecznie. W poniedziałek czeka mnie kolejny test obciążenia glukoza, bo mi cukry w moczu wyszły i muszę mierzyć ciśnienie, bo wyszły białka. Także atrakcje na sam koniec i coraz bardziej tracę nadzieję na poród sn. Nic tylko mi ten mój lekarz wróży cc...
Ogólnie to czuję się już jak słonica, a chodzę jak kaczka. [emoji23] ale bardzo się cieszę że niedługo zobaczę moje maleństwo, a synek doczeka się rodzeństwa.
Joannaa24
Ja zaglądam od czasu do czasu! Co słychać? Jak się trzymasz?
Dzień dobry,
Jak się macie?
Czy ktoś tu jeszcze jest?
Elodia
Właśnie się melduję. Wracam do gry, starania idą pelną parą. Dopiero teraz mogliśmy zacząć dizlaac. Oby jka najszybciej.Dzień dobry,
Jak się macie?
Czy ktoś tu jeszcze jest?
mamunia86
Hej!
Dotarłam do 34 r.z. jakiś czas temu więc jest przykurcz czasowy
Myslilismy z mężem starać się w lipcu ale w obecnej sytuacji niekoniecznie tak zrobimy.
Mam ściągnięte 6 z 16 szwów.
@Elodia powodzenia! Daj znać!
@Joannaa24 A u Ciebie jak tam?
Dotarłam do 34 r.z. jakiś czas temu więc jest przykurcz czasowy
Myslilismy z mężem starać się w lipcu ale w obecnej sytuacji niekoniecznie tak zrobimy.
Mam ściągnięte 6 z 16 szwów.
@Elodia powodzenia! Daj znać!
@Joannaa24 A u Ciebie jak tam?
Ostatnia edycja:
Elodia
@mamunia86 u mnie w tym roku stukną w lipcu 33 lata, czekać dłużej nie chcemy. Tak naprawdę niewiadomo, kiedy ten cały cyrk związany z wirusem się skończy, a kolejne miesiące czy lata przekładać starania... A wcale nie jest powiedziane, że uda się za pierwszym razem :-) zakładam, że conajmniej do lata to wszystko potrwa. Obym tylko znowu nie miała przez miesiąc radości, a potem te plamienia, szpital, zabieg :-( to cały czas mam w pamięci, mimo, że już nie boli psychicznie aż tka bardzo, jak te 2.5 roku temu, ale cały czas pamiętam. Wierzę też, że mój mały Aniołek czuwa nad nami, i że tym razem pomoże nam doyrwać do szczęśliwego końca.
reklama
Joannaa24
Działajcie, działajcie. Czekamy na dalsze wieści![emoji106]
Hej. Lewy jajnik mnie kłuje, owu zbliża siė wielkimi krokami... Także dizałamy pełną parą.
Podziel się: