reklama
monisia0605
Fanka BB :)
No to jak nikt inny nic nie chce to bluza dresowa w paseczki i sukienka dzinsowa tez sa bardzo fajne ;-)No to jak nic za nie nie chcesz to powiedz mi jedna rzecz: Czy nosisz kolczyki i jakie kolory lubisz, to zrobie ci niespodzianke ;-)
Czarnyloczek
Zaangażowana w BB
Ja mogę wysłać za koszty wysyłki ciuszki dla dziewczynki Siostra liczyła na córę i kupiła kilka różowych ciuszków, ale ma syna więc mi oddała
Sprzedam ubranka po córeczce, większość ubranek jest w kolorach uniseks dlatego pasują dla dziewczynki jak i chłopca. Ubranka od rozmiaru 56 do 74. Mam do zaoferowania takze 2 sztuki spodni ciązowych na jesien/ zimę, 3 sukienko tuniki i pas poporodowy. Proszę pisac na kama3@o2.pl wyślę zdjęcia. Cena do ustalenia. Ubranka są jak nowe, córeczka niektórych nie założyła nawet raz. Serdecznie zapraszam.
Dżaga
Witam,
mam do sprzedania ubrania ciążowe :kilka par spodni, legginsy i tunike... stan dobry i bardzo dobry .. rozmiar 36
ZAPRASZAM
Przedmioty użytkownika Marciaaa1986 - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
mam do sprzedania ubrania ciążowe :kilka par spodni, legginsy i tunike... stan dobry i bardzo dobry .. rozmiar 36
ZAPRASZAM
Przedmioty użytkownika Marciaaa1986 - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Zapraszam mam do sprzedania detektor tętna płodu DETEKTOR TĘTNA PŁODU ANGELSOUNDS (3679228167) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Julianna*
szczęśliwa :)
reklama
Nikusia82
Załączniki