Jaspis, ja bym się nie zdecydowała, Adam nawet teraz czasem woli jeździć przodem do mnie, albo jak pada/wiele, to jak spacerówkę przestawię tyłem do kierunku, to dziecko jest osłonięte, a nie opuszcza sobie budy aż do nóg, tak, tak - sam .
reklama
flower188
Fanka BB :)
jaspis - nasza spacerówka była tylko przodem do kierunku jazdy i nigdy nie bylo to problemem ani dla mnie ani dla Karolinki
Nikusia82
Dziewczyny wklejam mniejsze rzeczy po mojej córeczce - osoby zainteresowane proszę o priva.GORĄCO POLECAM
Piękny komplet 3 cz. Koszula, sukienka dżins, kamizelka, jasny róż. H&M, rozm 62 (2-4m).
Śpiochy Sofija, jasny róż, rozm. 68.
Piękny jasno różowy komplecik, Vitamins, Rozm 68, Spodenki, Body z długim rękawem i wdzianko- dwustronne.
Piękna kamizelka H&M, Rozm. 86.
GORĄCO POLECAM :-)
Piękny komplet 3 cz. Koszula, sukienka dżins, kamizelka, jasny róż. H&M, rozm 62 (2-4m).
Śpiochy Sofija, jasny róż, rozm. 68.
Piękny jasno różowy komplecik, Vitamins, Rozm 68, Spodenki, Body z długim rękawem i wdzianko- dwustronne.
Piękna kamizelka H&M, Rozm. 86.
GORĄCO POLECAM :-)
Załączniki
AnetaNorwegia
Sliczna jest tez na nia parzylam ale moja ma 3 podobne wiec raczej starczy, dopiero na 92 jej kupie jakas
Nikusia82
Mam sporo tych rzeczy dlatego polecam dziewczynom, które chcą kupować rzeczy używane i śledzą allegro.
No u mnie przynajmniej pewne tak a nie jakieś ryzyko, że ktoś oszuka bądź jakiś patałach wyśle. TAKŻE POLECAM DZIEWCZYNKI
Ręczna robota ...
piękna sukienka dziewczęca
Piękna tiulowa sukieneczka z kapeluszem
No u mnie przynajmniej pewne tak a nie jakieś ryzyko, że ktoś oszuka bądź jakiś patałach wyśle. TAKŻE POLECAM DZIEWCZYNKI
Ręczna robota ...
piękna sukienka dziewczęca
Piękna tiulowa sukieneczka z kapeluszem
Załączniki
Ostatnia edycja:
reklama
mlodamama21
Załączniki
-
bluzeczka z kr.jpg11,8 KB · Wyświetleń: 73
-