reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odczucia po porodzie. Złe i dobre strony szpitala, w którym rodzimy dzieci.

reklama
GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!   ;D  ;D  ;D   ;D  ;D
BASIU I ARKU GRATULUJE SERDECZNIE SYNUSIA!!
;D  ;D  ;D  ;D
OJ JAK FAJNIE ŻE JUZ SIĘ ZACZĘŁO , CORAZ WIĘCEJ NASZYCH LUTOWYCH POCIECH!  :D :D ;D :D

GRATULACJE DLA SZCZESLIWYCH RODZICOW I "NAJSTARSZEGO" WIEKIEM POTOMKA ;-) ZDROWKA I SZYBKIEGO POWROTU DO SIL
buziaki

Kochane dziewczynki wy dopinajcie wszystko na ostatni guzik, bo ja teraz biegam dokupując rzeczy na które jeszcze był czas. Miało być 4 lutego a tutaj taka niespodzianka.
Dziś Basia z Michałkiem czują się lepiej. Mały zostanie już na noc przy niej i będzie się tulił do mamusi. Super sprawa patrzeć na niego i tulić go. Nigdy nie przeżyłem czegoś takiego jak teraz. Śmigając tak do żony i synka łezki się kręcą jak sobie pomyśle, że jeszcze pięć minut i zobaczę naszą rodzinę w komplecie. Same się przekonacie, że nie ma nic piękniejszego na świecie jak ta mała dzidzia. Dziś też jako odważny ojciec zaprawiłem się w boju i przewijałem Michałka. Mimo tego, że jest taki maleńki to nie mam z tym problemów i wręcz będę czekał na swoja kolejkę by go móc przewinąć. . A daje czadu. :p dziś 3 kupki i raz siku do 12h. Wieczorem wyśle fotki z dzisiejszego dnia.

Arek i Basia (i cała reszta tez jak przyjdzie na nas pora ;)) opiszcie swój poród na stronie fundacji rodzić po luczku. Zaczęła się nowa akcja i w nastepne Boże Narodzenie będzie podsumowanie. Jest ankieta i można dodatowo opisac przebieg porodu. Ja tak zrobiłam po urodzeniu Matusia i teraz też zamierzam. Zawsze to jakas wskazówka dla mam, które rodza po nas.

No a dla szczęśliwych rodziców jeszcze raz gratulacje. No i czekam na dzisiejsze zdjątka.

Dziewczynki, jak będziecie opisywać szpitale wpisujcie, z jakiego miasta. Bo ja powiem szczerze dokładnie nie pamiętam gdzie która mieszka.

Basiu,Arku,serdecznie gratuluje pieknego syneczka
ale wam zazdroszcze ze mozecie juz tulic dzieciatko
no i ze poród juz za Wami...

reklama
No wstawiam nowe fotki.

pict254013cf.jpg

pict257217co.jpg

pict257517db.jpg

pict258214dc.jpg

Do góry