reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Odchudzanie

reklama
Poza tym powtórzę się - wrzuć na luz. Jesteś 5m po hardkorowym obciążeniu organizmu. To tylko 5 miesięcy. I dalej jesteś pewnie zajechana na maxa. Daj sobie odpocząć, jeszcze będzie czas na odchudzanie.

Poza tym powtórzę się - wrzuć na luz. Jesteś 5m po hardkorowym obciążeniu organizmu. To tylko 5 miesięcy. I dalej jesteś pewnie zajechana na maxa. Daj sobie odpocząć, jeszcze będzie czas na odchudzanie.
Nie no wiem. Dlatego nie latam na siłownie o 5 rano, bo zwyczajnie na to siły nie mam i staram się spać kiedy się da.Chciałam chociaż delikatnie zacząć z tą dietą. Ale masz rację, musze wyluzować, bo to zwariować można.

Czy może któraś z Was stosowała jakieś skuteczne tabletki na odchudzanie?😊
Nie znam żadnych kiedyś sama się łudziłam, że są. Odpowiednia dieta i ćwiczenia. Po CC nie wróciła bym wcześniej jak po pół roku, a po SN dałabym sobie 3 miesiące na regenerację.

Do góry