reklama
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Gratuluje wszystkim dziewczynom zgubionych kilogramow !!!!!!!!
U mnie chwila prawdy nastapi w niedziele, jak dolece do Polski i stane w swojej lazience na wadze. Na razie tylko moge sie pochwalic ze koncze II faze diety SB i po ubraniach widze ze efekty sa (a szczerez mowiac troche ''zmodyfikowalam'' sobie diete ;-);-))
U mnie chwila prawdy nastapi w niedziele, jak dolece do Polski i stane w swojej lazience na wadze. Na razie tylko moge sie pochwalic ze koncze II faze diety SB i po ubraniach widze ze efekty sa (a szczerez mowiac troche ''zmodyfikowalam'' sobie diete ;-);-))
agusia9915
Matka wariatka
ja juz dawno wiedziałam ,ze S a nawet XSa ja musze sie pochwalic ze dzisiaj przymierzałam sobie spodenki i wszystkie rozmiar S :-)a jeszcze pół roku temu L
hehe do xs to jeszcze brakuje S mi styka jeszcze tak tylko brzuch ujedrnic i bede szczesliwaja juz dawno wiedziałam ,ze S a nawet XS
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Och dziewczyny nawet niewiecie jak wam zazdroszcze mnie to jest naprawde trudno ubrac bluzki z dekoldem odpadaja bo plaska jestem spodnie to albo w dup... za ciasne a nogawki dobre albo w d... pasuje a nogawki po 10-20 cm za dlugie
reklama
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
moj biust to stanik kurcze jak znajde takie pici pici w necie to wam pokazeIRTASIA nie gadaj, masz cacy figurke!!!!!!!
Podziel się: