reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odchudzamy się

reklama
Tycia, AgusiA GRATULACJE.

JA od wczoraj znow na diecie plaz poludniwych (hi hi). MAm nadzieje ze i tym razem efekty beda. Zamiast tej diety to powinnam pocwiczyc, ale mi sie nie chce.

Gratki dziewczynki utraty kg:-)
U mnie kolejny kg w dół (czyli w sumie -2 kg) i tak z wagi wyjściowej 65 kg po świętach waga pokazuje 63 :-)
Jednak te aerobiki i baseny na coś się przydają:tak:

Tycia, AgusiA GRATULACJE.

JA od wczoraj znow na diecie plaz poludniwych (hi hi). MAm nadzieje ze i tym razem efekty beda. Zamiast tej diety to powinnam pocwiczyc, ale mi sie nie chce.
no to witaj w klubie:-), ja też od wczoraj na SB, bo inaczej chyba te kg się nie zgubią same, a podobnie jak karola04 nienawidzę się pocić:rofl2:

no to witaj w klubie:-), ja też od wczoraj na SB, bo inaczej chyba te kg się nie zgubią same, a podobnie jak karola04 nienawidzę się pocić:rofl2:

A ja uwielbiałam szybki aerobik,kiedy moge dac z siebie wszystko!!! :tak:.Jeszcze troche Konrad podrosnie,albo Jackowi cos sie zmieni w pracy,to wroce na cwiczenia:tak:

Agusia i Matylda gratulacje!!!:rofl2: Miska i Karolcia powodzenia!:tak::-)

Aerobik w wodzie bardzo przyjemny,ale jednak wole sie pocic;-):-D.
Zreszta nie umiem plywac i nosze soczewki:ninja2:

Gratulacje dziewczyny! Jestem pełna podziwu bo mi jakoś brak sił i mobilizacji. Ale ostatnio mam tyle na głowie, że nie mam czasu na jedzenie, dużo stresów więc może dzięki temu troszkę zrzucę ;)
Miśka i karolina czy Wy stosujecie konkretne przepisy z SB? Czy tylko ogólne zasady tej diety? Dla mnie zawsze żywienie się wg jakiejś z góry ustalonej tabelki było nie do przebrnięcia :/

reklama
No to gratuluje dziewczyny samozaparcia:-):tak: i checi.

A ja tak strasznie chce przytyć :((((((((((((((((((( ze codziennie o tym myślę i ani pół kilo wiecej, chce wrocic do starej wagi!!!:wściekła/y: do 50 kg!!!!

nawet jem 2 pączki dziennie(jako dodatek) i nic :no:

...zdesperowana

Do góry