no to również brawa się należą
reklama
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Tycia, AgusiA GRATULACJE.
JA od wczoraj znow na diecie plaz poludniwych (hi hi). MAm nadzieje ze i tym razem efekty beda. Zamiast tej diety to powinnam pocwiczyc, ale mi sie nie chce.
JA od wczoraj znow na diecie plaz poludniwych (hi hi). MAm nadzieje ze i tym razem efekty beda. Zamiast tej diety to powinnam pocwiczyc, ale mi sie nie chce.
Miśka 5
Mamy lutowe'07
no to witaj w klubie:-), ja też od wczoraj na SB, bo inaczej chyba te kg się nie zgubią same, a podobnie jak karola04 nienawidzę się pocićTycia, AgusiA GRATULACJE.
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
no to witaj w klubie:-), ja też od wczoraj na SB, bo inaczej chyba te kg się nie zgubią same, a podobnie jak karola04 nienawidzę się pocić
A ja uwielbiałam szybki aerobik,kiedy moge dac z siebie wszystko!!! .Jeszcze troche Konrad podrosnie,albo Jackowi cos sie zmieni w pracy,to wroce na cwiczenia
Agusia i Matylda gratulacje!!! Miska i Karolcia powodzenia!:-)
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Gratulacje dziewczyny! Jestem pełna podziwu bo mi jakoś brak sił i mobilizacji. Ale ostatnio mam tyle na głowie, że nie mam czasu na jedzenie, dużo stresów więc może dzięki temu troszkę zrzucę
Miśka i karolina czy Wy stosujecie konkretne przepisy z SB? Czy tylko ogólne zasady tej diety? Dla mnie zawsze żywienie się wg jakiejś z góry ustalonej tabelki było nie do przebrnięcia :/
Miśka i karolina czy Wy stosujecie konkretne przepisy z SB? Czy tylko ogólne zasady tej diety? Dla mnie zawsze żywienie się wg jakiejś z góry ustalonej tabelki było nie do przebrnięcia :/
reklama
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
No to gratuluje dziewczyny samozaparcia:-) i checi.
A ja tak strasznie chce przytyć (((((((((((((((((( ze codziennie o tym myślę i ani pół kilo wiecej, chce wrocic do starej wagi!!! do 50 kg!!!!
nawet jem 2 pączki dziennie(jako dodatek) i nic
...zdesperowana
A ja tak strasznie chce przytyć (((((((((((((((((( ze codziennie o tym myślę i ani pół kilo wiecej, chce wrocic do starej wagi!!! do 50 kg!!!!
nawet jem 2 pączki dziennie(jako dodatek) i nic
...zdesperowana
Podziel się: