reklama
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
OJ,oj Joasiek.Żebyś nam nie zniknęła od tych stresów.A ja ze stresu ostatnio -1,5kg... jak tak dalej pójdzie, to schudnę bez diety
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Tycia, Joasiek - gratulacje.
gratulacjeTycia, Joasiek - gratulacje.
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Joasiek i Tycia - wielkie gratki!!
no ja sie też wzięlam za siebie w końcu, od tygodnia robię ćwiczenia "6" Weidera i od dziś zaczynam aerobik w fitness klubie - we wtorki aerobik a w czwartki step :-)
muszę w koncu zgubic ten brzuch bo patrzec na siebie nie mogęa wakacje za pasem i ciuszki juz tak dużo nie zatuszują
no ja sie też wzięlam za siebie w końcu, od tygodnia robię ćwiczenia "6" Weidera i od dziś zaczynam aerobik w fitness klubie - we wtorki aerobik a w czwartki step :-)
muszę w koncu zgubic ten brzuch bo patrzec na siebie nie mogęa wakacje za pasem i ciuszki juz tak dużo nie zatuszują
mysia23
mama dwójeczki
no a ja mam coraz większy brzuch... i nie mam czasu nic z nim zrobić...:--(
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Agata - gratulacje!!1
Rosmerta, powodzenia i wytrwalosci w "6". JA najdluzej wytrzymalam 2 tyg.
Gratuluję wszystkim wytrwałym
Mi niestety tej wytrwałości brakuje, udało mi się zrzucić te marne 3 kg i dalej ani rusz, no ale wiem, że to moja wina
Poraz kolejny podjęłam próbę, ale czy mi się uda Ciepło się robi, więc mam nadzieję, że apetyt też będzie mniejszy
Mi niestety tej wytrwałości brakuje, udało mi się zrzucić te marne 3 kg i dalej ani rusz, no ale wiem, że to moja wina
Poraz kolejny podjęłam próbę, ale czy mi się uda Ciepło się robi, więc mam nadzieję, że apetyt też będzie mniejszy
reklama
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Agata - gratulacje!!1
no mam nadzieje, ze dotrwam do tych 2 tygodni chociaż, bo juz mi ciężko no ale nie poddaje się narazie:-)
Podziel się: